5x de beste ideeën voor tuinfeestjes!

Binnenkort een tuinfeestje organiseren? Met deze tips wordt jou tuinfeest zonder twijfel een succes! De voorbereiding van een feestje is al een feestje op zich: genoeg leuke dingen om je voorbereidingen mee te starten.

  1. Hang er een thema aan vast

Maak je tuinfeest nog leuker door er een thema aan vast te geven! Door een thema te geven aan je feest heb je een goed uitgangspunt om met de rest van de voorbereidingen van start te gaan. Zo kun je je versieringen aan het thema aanpassen, maar ook je hapjes en drankjes. Daarnaast kun je de muziek aanpassen aan het thema. Ga jij voor een heerlijke Back to the 90s party? Of heb jij al een veel origineler idee? Maak het zo gek als je zelf wilt!

  1. Originele uitnodiging

Je feestje is natuurlijk voornamelijk geslaagd als het gezellig is en als veel mensen op de uitnodiging ingaan! Om de kans te vergroten dat mensen op de uitnodiging ingaan is het goed om een extra leuke, originele uitnodiging te maken. Zo kom je tegenwoordig de meest originele ideeën tegen. Ga bijvoorbeeld voor een uitnodiging in de vorm van flessenpost! Hoe leuk is dat?

  1. Decoratie met een persoonlijk tintje

Met leuke decoratie bepaal je de sfeer van je feestje! Pas het aan aan je thema of niet, maar maak er wat leuks van. Pak uit met ballonnen, fotoslingers, een leuk gedekte tafel, er is van alles mogelijk. Het is ook altijd leuk om hier een persoonlijk tintje aan te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een polaroid camera aanschaffen, waarmee je tijdens je feest de leukste, spontane kiekjes kunt schieten. Deze kun je meteen ophangen. Zo heb je ook meteen een aandenken aan de leuke avond.

  1. Hapjes en drankjes

Iedereen vindt het fijn om op een feestje te genieten van een heerlijk hapje en drankje! Met een cocktailtje in de zon, wie wilt dat nou niet? Daarnaast kun je natuurlijk met behulp van tal van websites en recepten de meest overheerlijke hapjes op tafel zetten. Nog een leuk idee: bestel een leuke bruikleenvriezer gevuld met ijsjes. Zo maak je er een ijsfeestje van! Je kunt hierbij kiezen uit verschillende varianten. Is een gevulde vriezer te veel van het goede? Je kunt ook de ijsjes bestellen die je graag wilt. IJSexpress beschikt over een ruim assortiment ijs van topmerken.

  1. Muziek

Een feestje zonder muziek is geen feestje! Maak voordat je feestje begint een heerlijke afspeellijst waar je heel de avond mee door komt. Zorg ervoor dat er lekkere uptempo dansmuziek opstaat, zodat iedereen in de sfeer komt.

Met bovenstaande tips word je tuinfeestje ongetwijfeld een succes! Voor meer leuke tips kijk je op extrawonen.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*