Alles voor uw slimme tuin

Stel je een slimme tuin voor …

Een gebied waar sprinklers, lichten, bewegingssensoren en zelfs grasmaaiers met één druk op de knop kunnen worden bediend.

Smart home systemen gaan veel verder dan een eenvoudige lichtdimmer of een enkele thermostaat binnenshuis.

Als u een verbonden huis wilt dat verder gaat dan de vier muren binnen, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat u precies kunt doen om uw tuin op te frissen.

Nou, als je denkt dat smart home tech voor buiten beperkt is tot slimme sprinklers, dan kan je je niet meer vergissen. We nemen u vandaag mee om uw tuin te automatiseren, zodat deze er onberispelijk uitziet, beschermd blijft en u aanmoedigt om meer tijd te besteden aan ontspannen en minder tijd aan routinematig onderhoud.

Wat wil je van een slimme tuin?

De tijd nemen om na te denken over uw doelen is belangrijk bij elke aankoopbeslissing. Wanneer u op zoek bent naar een complexer systeem zoals een smart garden met meerdere apparaten en apparaten, worden planning en focus nog belangrijker.

De meeste slimme apparaten die bedoeld zijn voor de tuin vervullen een van de volgende twee functies:

  • Help de natuur een handje en stimuleer uw tuin om te gedijen
  • U helpen bij het verzamelen van belangrijke statistieken over uw buitenruimte

Soms – zoals bij plantensensoren – is de functie voornamelijk zin gedreven, maar de meldingen kunnen je ook helpen bij het verzamelen van informatie.

Het overgrote deel van slimme buitenapparaten is app-gebaseerd, terwijl communicatie cloud gebaseerd is.

We hebben de verkenning van vandaag uitgebreid tot meer dan tuinspecifieke apparaten, omdat we er vast van overtuigd zijn dat uw tuin een verlengstuk moet zijn van uw verbonden huis waar entertainment de sleutel is.

Stel jezelf eerst een paar vragen …

• Is tijdwinst uw belangrijkste drijfveer voor uw slimme tuin?

• Ben je bereid om een ​​beetje te investeren om je slimme tuinfeestjes met een pop te laten mislukken en om de tijd die je buiten doorbrengt te verlengen?

• Wilt u water besparen om uw rekeningen te verlagen en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan het milieu?

• Welk type signaal heb je nodig voor de apparaten die je in gedachten hebt? WiFi en Bluetooth werken goed, maar hebben buiten beperkingen. Z-Wave en Zigbee vragen om hubs. Denk goed na over communicatieprotocollen voordat u willekeurig apparaten koopt

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*