Bespaar op een elektrisch zonnescherm, koop een schaduwdoek!

Momenteel is het nog geen weer om buiten in de tuin te zitten, maar voor je het weet stijgt de temperatuur weer naar een aangenaam punt om buiten van de zon te genieten samen met een hapje en drankje. Goed om nu dus al na te denken over hoe je schaduw gaat creëren in je tuin. Kun je de zomer nog herinneren van 2018? Het was niet uit te houden om continue in de zon te zitten en voor komende zomer voorspellen ze weer extreem wam weer. Je kunt om schaduw te creëren natuurlijk een elektrisch zonnescherm aanschaffen, maar die kosten lopen al gauw op tot in de duizenden euro’s. Hiervoor is er een schaduwdoek het leven in geroepen.

Voordelen van een schaduwdoek

Het voordeel van een schaduwdoek is dat ze in vele maten en vormen beschikbaar zijn. Zo heb je een schaduwdoek in de vorm van een driehoek, vierkant en in een rechthoek. Een schaduwdoek in de vorm van en driehoek is een leuke en creatieve oplossing tegen de zon en is ook nog eens heel decoratief voor in de tuin. Een schaduwdoek is niet alleen te gebruiken voor in de tuin, maar ook voor een balkon, dakterras, boot of voor je huisdier. Kortom, je kan het overal voor gebruiken. Tevens zijn er waterdichte schaduwdoeken, dus mocht er een keer een bui overkomen dan zit je ook nog eens droog. Er zijn al schaduwdoeken verkrijgbaar vanaf €99,95. Hiervoor kun je nooit een elektrisch zonnescherm aanschaffen.

Schaduwdoeken zijn eenvoudig te bevestigen

Nog een voordeel van een schaduwdoek is dat je het zelf eenvoudig kunt bevestigen. Bij de aanschaf van een elektrisch zonnescherm moet je het laten monteren. Hierbij betaal je ook nog eens apart voor de montage. Bij het bestellen van een schaduwdoek is het eenvoudig om er bevestigingsmaterialen bij te bestellen. Vrijwel voor elke bevestigingsmethode zijn de bijpassende onderdelen eenvoudig online te bestellen. Binnen in een heb jij zelf je schaduwdoek bevestigd en vervolgens kun je het de gehele zomer laten hangen en genieten van de schaduw op een hete zomerse dag!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*