Besteed meer tijd in de tuin met deze overkapping

Besteed meer tijd in de tuin met deze overkapping

Het Nederlandse weer is ongelooflijk onvoorspelbaar. Soms lijkt het alsof we steeds minder zomerdagen hebben. Toch houden we van onze tuin en willen we hier zo veel mogelijk gebruik van maken. Wat nou als er een perfecte overkapping is waarmee je in elk weer meer gebruik kunt maken van je tuin?

Glazen overkapping

De oplossing is een glazen overkapping met glazen schuifdeuren. Wanneer het weer tegenzit schuif je de deuren dicht en zit je droog en uit de wind maar kun je toch van je tuin genieten. Als het zonnetje schijnt gooi je alles open, inclusief de overkapping zonwering.

Extra ruimte binnen

Doordat je de hele overkapping kunt sluiten met de glazen deuren creëer je extra ruimte binnen. Je hebt hier mee een tuinkamer of serre of een extra eetkamer of werkplek. Je kunt van alles met deze extra ruimte die gewoon buiten tegen je huis aangebouwd kan worden. Doordat de hele overkapping van glas is komt er in de rest van het huis nog even veel licht binnen als daarvoor. Zo heb je alle voordelen van een aanbouw zonder licht te verliezen en voor een leuker prijskaartje. Met extra tochtstrips is een glazen overkapping nog verder te isoleren en kun je deze nog langer gebruiken.

Extra ruimte buiten

Als het weer meezit schuif je alle glazen deuren open en klap je de zonnewering uit en heb je een lekker schaduw terras om te ‘’schuilen’’ voor de zon. Met glazen deuren aan alle kanten van de overkapping kan het lekker doorwaaien en zit je echt volledig buiten. Dit is de perfecte plek voor je tuin set als extra eettafel of je lounge set om lekker in de schaduw te kunnen luieren zonder te verbranden.

Met een glazen overkapping haal je dus echt het beste van twee werelden in huis. Meer ruimte binnen én buiten en heerlijk genieten van je tuin tijdens alle seizoenen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*