Betrek uw tuin bij uw woonkamer of keuken

Houten tuindeuren

De tuin wordt met enige regelmaat vergeten en komt vaak ergens onderaan het to-do lijstje te staan. Dit is eigenlijk hartstikke zonde want uw woning kan zoveel mooier worden als u de tuin op een goede manier bij uw woning weet te betrekken. Maar wat heeft u hiervoor nodig? Veel licht en houten kozijnen, houten tuindeuren of een houten schuifpui.

Houten kozijnen

U kunt voor houten kozijnen gaan als u de tuin bij de ruimte wilt betrekken maar vanuit hier niet de tuin in wilt gaan. Heeft u bijvoorbeeld een grote woonkeuken waarin u veel licht wilt hebben, dan zijn de houten kozijnen op maat de ideale oplossing. Deze kozijnen komen direct uit de zagerij en zijn altijd passend. Hout is daarnaast een prachtig natuurproduct waardoor u altijd een mooie uitstraling aan zowel de binnen- als de buitenkant.

Houten tuindeuren of houten schuifpui

Houten tuindeuren of een houten schuifpui zijn oplossingen als u nog steeds heel veel licht in uw woning wilt ontvangen, maar ook daadwerkelijk de tuin in kan stappen vanuit die ruimte. Dit kan ook in de (woon)keuken maar ook zeker in de woonkamer. Welk type deur u kiest is afhankelijk van uw smaak en de ruimte die u heeft. Tuindeuren op maat zien er vaak iets chiquer uit. Het enige nadeel is echter dat deze (meestal) naar buiten openslaan en daarvoor heeft u wel ruimte nodig. Een houten schuifpui heeft dit niet waardoor er niks van de ruimte verloren gaat.

Houten veranda

Een andere mogelijkheid om je tuin bij het huis te betrekken is door middel van een houten veranda. Dit is in de meeste gevallen een overkapping die aan het huis vast zit of een overkapping in een zithoek. Met een houten veranda creëert u eigenlijk een extra zithoek waar u altijd kan zitten. Op een warme zomerdag biedt dit u schaduw tegen de zon. En regent het buiten maar is de temperatuur nog aangenaam, kunt u toch nog lekker buiten in de tuin zitten. Zeker voor mensen die van het buitenleven houden is een houten veranda een fijne toevoeging aan het huis.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*