Bodembedekkers bestellen om de tuin alvast voor te bereiden

Ben je van plan om werk te maken van je tuin voor volgend jaar? Of is het gewoon hoog tijd dat er iets met de tuin gedaan wordt omdat er te lang niets aangepast of veranderd is? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Online is veel inspiratie te vinden, al heb je zelf ongetwijfeld ook een flink aantal ideeën.

Wanneer je nieuwe plannen in de tuin wilt gebruiken, let dan in eerste instantie vooral op de functionaliteit. Wanneer er vooral gespeeld wordt door kleine kinderen, dan zijn veel versieringen en prullaria geen aanrader. Wil je vooral een onderhoudsarme tuin, let dan vooral op de materialen en planten die je kiest voor de tuin. Goed nadenken voordat je begint zorgt ervoor dat je niet binnen de kortste keren voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat zijn de mogelijkheden tegenwoordig eigenlijk?

Wanneer het gaat om de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, dan zijn er complete lijsten. Van vijvers tot overkappingen, van borders met een bodembedekker tot complete Engelse of Franse tuinen met een compleet eigen karakter. De veelzijdige mogelijkheden worden nog veel talrijker wanneer je inziet dat je opties kunt combineren met elkaar, om zo een tuin op te zetten die helemaal weerspiegelt wie jij bent.

Let er vooral op dat je je eigen wensen vertaalt naar iets wat binnen jouw tuin past. Met alle mogelijke planten, materialen en toepassingen (zoals complete ledverlichting, om maar een voorbeeld te noemen), is er altijd een optie die bij jou past. De truc is die optie te vinden en te implementeren in jouw tuin. De functionaliteit, de beschikbare ruimte en het budget dat je wilt gebruiken, spelen hier uiteraard een grote rol van betekenis bij. Creatief denken is daarbij dé oplossing!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*