Buitenhaard voor de zomer? Dit zijn onze keuzes!

Ben je op zoek naar een buitenhaard om je zomer comfortabel en gezellig mee door te brengen? Dan heb je tegenwoordig een hoop te kiezen! Er zijn allerlei soorten en maten buitenhaarden op de markt, waardoor het soms lastig kan zijn door de bomen het bos nog te zien. Daarom schreven we voor jou dit blog. Hierin lees je welke verschillende soorten tuinhaarden er allemaal zijn, en welke wij jou aanraden. Na het lezen van dit artikel weet je dus precies welke tuinhaard het beste bij jou past! Heb je na afloop nog vragen, of wil je graag de mening van een expert? Dan verwijzen we je graag door naar een specialist zoals Kachels-en Haardenwinkel.

Genieten met een Hwam Cubis

Een aanrader is de Hwam Cubis tuinhaard. Hwam is een Deens kachelmerk dat regelmatig mooie tuinhaarden op de markt brengt. Zoals je al aan de naam kunt afleiden, is de Hwam Cubis kubusvormig. De haard is gemaakt van stijlvol cortenstaal, dat lang meegaat. Door de lange schoorsteen zul je geen last hebben van de eventuele rook wanneer je met gasten bij de haard zit. Een bijkomstig voordeel van deze haard is het hoge rendement. Top wanneer je op zoek bent naar een haard die je terras echt goed kan verwarmen. 

Combineer een haard met een oven

Wil je een haard die multifunctioneel is, en die je bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om eten in klaar te maken? Dan is een model zoals de Remy Quercus een goed idee! Deze haard is uitgerust met een ingebouwde oven boven het vuur. Daar bak je de lekkerste pizza’s en stokbroden in af. Ook ovenschotels kunnen er natuurlijk in bereid worden! Ideaal wanneer je een groepje vrienden of familie over de vloer hebt en gezellig buiten wilt eten. Dat is nog eens iets anders dan samen aan de barbecue! 

Samen rond de vuurschaal

Een andere mogelijkheid is een vuurschaal. Hierbij heb je geen volledige haard, maar wel een gezellig vuurtje in de tuin waar je met de familie of met vrienden omheen kunt zitten. Ook vuurschalen en -tafels bestaan er in verschillende soorten en maten. Heerlijk om een zwoele zomeravond rond door te brengen, of juist een frisse lenteavond comfortabeler te maken! Zo geniet je langer van buiten. Veel vuurschalen worden gemaakt met cortenstaal, maar ze bestaan er in verschillende uitvoeringen. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*