Cortenstaal voor in je tuin

Cortenstaal werd 10 jaar geleden in tuinland geïntroduceerd en blijft ongekend populair als materiaal voor alle soorten tuinelementen. Tuinomheiningen, open haarden van cortenstaal, decoratieve objecten en bloembakken van cortenstaal. En dit is niet zonder reden, want Cortenstaal heeft een mooie warme tint, een sterke, natuurlijke uitstraling en is ook nog eens herbruikbaar. Het mooie van cortenstaal is dat het materiaal in elke tuin past. Het past in een moderne tuin, natuurlijke tuin en in een romantisch. De eenvoudige en luchtige structuur (het materiaal is niet dik) gemaakt van roestig materiaal past goed bij kruiden en violette planten zoals lavendel, salie en aquilegia.

Cortenstaal plantenbakken

Je kunt een prachtige plantenbak maken van Cortenstaal. Bij Metaalcenter.nl kunt u een cortenstaal plaat kopen in diverse maten en uitvoeringen. Deze plantenbakken hebben een solide uitstraling en een mooie kleur. Deze plantenbakken zijn daarnaast onverwoestbaar en winterhard. Wilt u ook cortenstaal kopen? Bekijk dan eens de website van Metaalcenter.nl.

De helderbruine kleur van cortenstaalroest treedt op wanneer u het staal blootstelt aan buitenlucht. Het materiaal zal dan worden geoxideerd. De gevormde patina-laag beschermt het materiaal van binnenin, waardoor het een zeer duurzaam en exclusief materiaal is.

Corten borderranden

De Corten-randen zijn ideaal om uw tuin een speciale uitstraling te geven en zorgen natuurlijk ook voor meer groen in uw tuin. Je kunt verschillende soorten planten mixen en prachtige aroma’s en prachtige kleuren aan je tuin toevoegen. Bovendien geeft de roestbruine kleur van het staal uw tuin een warme en natuurlijke uitstraling en heeft daarom een ​​echte meerwaarde. Omdat Corten elk jaar meer verkleurd wordt en het na verloop van tijd donkerder wordt, is het een bijna levend element van design in uw tuin.

Een borderrand of bloembak van cortenstaal is momenteel helemaal hip. Omdat de plaatsing vrij eenvoudig is en de randen van de stoeprand bestaan ​​uit een eenvoudig installatiesysteem, zijn de kosten laag en het resultaat hoog. De rand kan ook als lage afscheiding of laag hek fungeren. Zo geeft u uw huis een prachtig uitzicht en wordt uw tuin op een betrouwbare en functionele manier bepaald. Heel leuk, want na enkele jaren is dit grenssysteem eenvoudig te verwijderen en kan het elders opnieuw worden gebruikt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*