De juiste raamdecoratie voor jouw nieuwbouwwoning

© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo

Ben je een nieuwbouwwoning aan het bouwen? Of heb je zojuist een nieuwbouwwoning aangekocht? Zorg voor het complete plaatje en bedenk of je zonwering in je nieuwe huis wilt toepassen! Bekijk ons assortiment voor alle soorten raambekleding. Je kunt denken aan houten jaloezieën, shutters, rolgordijnen of misschien zonneschermen aan de buitenkant van je huis. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Zonwering in en om het huis

Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, heb je nog vele mogelijkheden om het interieur van je woning te bepalen. De woning wordt vaak kaal opgeleverd, dus valt er genoeg te beslissen over de decoratie van je huis. Je wilt een mooie, eigen stijl in je nieuwe huis toepassen, maar wilt misschien ook direct praktische producten aanschaffen. Wanneer het in de zomer warm en overtollig licht wordt door de zon, wil je de zon misschien wat meer buitensluiten van je huis. Dit kun je doen door aan de binnenkant van je huis zonwering toe te passen, maar je kunt ook kiezen voor buitenzonwering.

Binnenzonwering in je huis

Zonwering voor binnen in je huis kan praktisch en decoratief zijn. Zo kun je denken aan gordijnen, rolgordijnen of bijvoorbeeld jaloezieën. Houten jaloezieën zijn tijdloos en makkelijk en geven een natuurlijke, maar luxe sfeer in je huis. Gordijnen en rolgordijnen kun je vaak op maat laten maken, zodat het perfect in je huis past. Er zijn verschillende soorten materiaal mogelijk en ook kun je kiezen in kleur. Plissé gordijnen zijn op het moment ook erg trendy. Bij plisségordijnen kun je zowel de onder- als bovenkant bewegen. Zo kun je zelf bepalen welk deel van het raam of van de deur jij wilt afschermen.

Buitenzonwering om het huis

Als je zonwering voor binnen niet mooi vindt, of je wilt misschien extra schaduw creëren voor op het terras buiten, dan kun je kiezen voor zonwering buiten het huis. Zonder dat je extra schaduw creëert om het huis, kun je zonweringproducten plaatsen als shutters en rolluiken. Deze vallen verticaal bij de deur of het raam naar beneden en houden warmte en licht buiten. Je kunt ook kiezen voor zonneschermen of markiezen. Deze houdt warmte en zonnestralen tegen, maar omdat ze niet recht naar beneden lopen, maar schuin omlaag, creëren ze onder het doek ook een stuk schaduw om nog fijn te kunnen zitten tijdens warme dagen.

Zonwerking kopen

Heb je een zonwering op het oog of wil je hulp bij het maken van de juiste keuze? Vraag gerust naar de mogelijkheden of bestel een van onze zonweringsproducten voor jouw nieuwbouwwoning online. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën als raambekleding, of heb je liever shutters voor de ramen: alles is mogelijk! Bij een offerte zit het inmeten van de raamdecoratie inbegrepen, dus als je daar hulp bij nodig hebt, staan wij voor je klaar. Ook kunnen wij de raamdecoratie bij je thuis bezorgen en helpen we met het monteren van de zonwering. Zo kun je zorgeloos je nieuwe huis betrekken en genieten van de zon of schaduw zoveel als jij prettig vindt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*