De leukste kraamcadeaus

Kraamcadeautjes zijn leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven. Als je opzoek bent naar een origineel kraamcadeau voor vrienden, collega’s of familie zal je al snel merken dat het aanbod ontzettend groot is. Toch wil je een origineel kraamcadeau wat soms best last kan zijn. Hieronder vind je inspiratie voor de leukste verschillende kraam cadeaus.

Gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd geliefd bij kersverse ouders. Het hoeft niet per se een cadeau te zijn wat de baby al snel gaat gebruiken, maar het is ook leuk voor de toekomst. Een groeimeter met naam bijvoorbeeld. Groeimeters zijn het ideale cadeau voor een kinder- en babykamer en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Groeimeters kunnen gemakkelijk worden opgehangen met een houten systeem waardoor dit leuke decoratie is voor de speelkamer of kinderslaapkamer.

Herinneringscadeaus

Een herinneringscadeau is erg mooi om te geven. Het doet je denken aan een bepaald moment. Dit cadeau krijgt vaak veel emotionele waarde. Bijvoorbeeld een boek waar de ouders foto’s in kunnen plakken of een mooi sieraad.

Verzorgingsproducten

De verzorging van een baby is superbelangrijk. Ouders kunnen dan ook geen genoeg krijgen van verzorgingsproducten. Geef mooie luxe verzorgingsproducten cadeau met alleen ingrediënten die de baby echt nodig heeft. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook denken aan badjassen of badcapes die erg praktisch zijn bij het wassen of mooie hydrofiele doeken.

Speelgoed

De ontwikkeling van een kindje gaat ontzettend snel maar ik ook erg belangrijk. Je kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met boekjes en speeltjes. Kies voor duurzaam en ecologisch speelgoed. Dit geeft een kindje oneindig veel speelplezier. Knuffels kan een kindje ook nooit genoeg hebben. Maar het is bijvoorbeeld ook erg leuk om speelgoed te geven voor in bad. Kinderen vinden een bad vaak niet zo leuk, maar wanneer er leuk speelgoed in het water drijft wordt het al een stuk minder erg.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*