De leukste tuindecoratie tips!

Met de winter in zicht is het misschien nog wat vroeg om na te denken over tuindecoratie, maar de tijd vliegt! Bovendien is het hartstikke leuk om na te denken over manieren om je tuin nog net dat beetje extra gezelligheid en sfeer te geven. Zo kun je in de zomer extra genieten van gezellige zomeravonden. Hieronder een aantal originele tips om je tuin net dat beetje extra gezelligheid te geven:

  1. Personalisatie door middel van tuinposters

Maak je tuin extra persoonlijk met een aantal leuke tuinposters! Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden met betrekking tot drukwerk. Zo zijn er ook posters verkrijgbaar voor in de tuin. Dit is natuurlijk superleuk om je tuin een extra boost te geven. Wat het extra leuk maakt is dat je ook je zelf gemaakte foto’s op een poster of doek kunt laten drukken. Zo geef je je tuin een extra persoonlijk tintje.

  1. Maak je tuinset compleet

Een tuinset is op zichzelf natuurlijk al een heel leuke aanvulling op je tuin. Echter, door middel van leuke en comfortabele kussens geef je je tuinset net dat beetje extra. Daarnaast maak je de tuinset op deze manier écht compleet. Je kunt online de meest leuke tuinkussens vinden. Heb je zelf een bank gemaakt van pallets? Ga bijvoorbeeld voor speciale palletkussens om je bank helemaal af te maken.

  1. Schaduwdoeken

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende schaduwdoeken verkrijgbaar. Schaduwdoeken hebben natuurlijk als doel om schaduw te creëren, met een schaduwdoek kun je heerlijk buiten in de schaduw zitten. Echter, ze geven ook een heel leuke uitstraling aan je tuin. Ze zorgen voor een knusse en speelse uitstraling. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Van een vierkant en driehoekig schaduwdoek tot aan een schaduwdoek rolgordijn en een harmonica schaduwdoek. Het is maar net welke het beste aansluit bij jouw tuin en wensen.

  1. Lichtjes

Voor een romantische, gezellige sfeer in je tuin is het leuk om te gaan voor string lights. String lights zijn de slierten verlichting voor in de tuin. Deze zie je tijdens de kerstdagen ook vaak bij veel mensen in huis. Zorg dat je verlichting koopt welke speciaal bedoelt is voor in de tuin en je kunt ze het gehele jaar laten hangen. Zet er bijvoorbeeld een timer op, zodat de lampjes elke avond op een bepaalde tijd aangaan. Op deze manier kun je ook in de winter vanuit binnen mooi je tuin in kijken.

  1. Zwieren in de hangmat

Wat is er lekkerder dan hangen in een hangmat? Wanneer je een stevige paal of boom in de tuin hebt staan is het hartstikke leuk om hier een hangmat tussen te hangen. Geen boom of stevige paal in de tuin? Niet getreurd! Er bestaan tegenwoordig ook gewoon hangmatten met standaard. Bovendien staat een hangmat hartstikke leuk in je tuin.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*