Dé terraszonwering trends van 2019

Zonwering-op-maat

Een fijn terras waar je de hele zomer van kunt genieten is voor veel mensen een must. In de zomer zijn er alleen vaak veel dagen waarbij het niet uit te houden is in de zon. Een perfecte oplossing is dan een terrasscherm aan je woning, zodat je gewoon buiten kunt blijven zitten. Om je te helpen bij het optimaliseren van je terras hebben we de trends op het gebied van terraszonwering alvast voor je op een rijtje gezet.

Kies voor een zonnescherm op je terras

Met een goede terraszonwering geniet je optimaal van je terras, vooral tijdens de warme zomerdagen. Bij INHUIS Plaza kun je een zonnescherm op maat bestellen, geheel passend bij jouw terras en persoonlijke stijl. Een zonnescherm bevat een zonweringsdoek van waterafstotende stof en beschermt je tegen UV-stralingen.

Je terraszonwering in en uit met één druk op de knop

Bedien je zonwering gemakkelijk met een afstandsbediening of een app op je smartphone. Je zonnescherm kun je dan met één druk op de knop in en uit doen. Ook is het mogelijk om je zonnescherm met een app te bedienen. Zo kun je op ieder moment van de dag waar je ook bent je zonnescherm bedienen. Handig wanneer het begint te regenen en je je zonnescherm vergeten bent dicht te doen.

Lange zomeravonden met verlichting en verwarming

Geniet langer van je terras, ook tijdens de late avonduurtjes. Kies voor een zonnescherm met verlichting en een heater. Hierdoor blijft het terras ’s avonds verlicht en verwarmd en kun je optimaal gebruik maken van je terras.  De dagen worden op een aangename manier verlengd en de lente kan steeds vroeger beginnen.

Kleur bekennen

Oranje, dé bekende kleur voor zonneschermen heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe populaire kleur: grijs. Grijs lijkt de trendkleur te zijn van dit seizoen. Onder de meest verkochte zonweringsdoeken zijn verschillende grijstinten te vinden. Ook gecombineerd met een subtiele krijtstreep of blokstreep.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*