De tuin en keuken integreren

Zonwering-op-maat

Vroeger was een woning echt een functionele plek om te slapen en te koken. Vandaag de dag biedt een woning steeds meer gezelligheid en comfort en moet de woning een fijne plek zijn om te leven. Ook de tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van de woning. We integreren graag de keuken samen met de tuin om een groter geheel te maken.

Inrichting keuken

De inrichting van de keuken is hier belangrijk in. Het integreren van de tuin gaan het beste als er een echte leefkeuken is. Zo lijkt het al sneller of je buiten zit. Zelfs op dagen dat het wat minder lekker weer is. Openslaande deuren zijn hier vaak essentieel in. Door deze te openen trek je echt de tuin naar binnen toe. Ook kan je hierdoor gemakkelijk met ‘spullen’ naar buiten. Grote salade schalen of het vlees voor de barbecue. Ook dat de koelkast om de hoek zit is een voordeel.

Inrichting tuin

Naast de inrichting van de keuken is het ook belangrijk om een goede en lekkere zithoek te hebben in de tuin. Denk aan een lekkere loungebank waar je lekker op kan zitten met een biertje of een wijntje. Ook een grote eettafel is belangrijk zodat je lekker op je gemak buiten kan eten. Hiervoor is het belangrijk om ook comfortabele stoelen te hebben om een lekkere lange avond buiten te hebben.

Extra benodigdheden

Niet alleen de keuken en de tuin zelf zijn belangrijk. Om vrienden uit te nodigen moet er natuurlijk een barbecue staan. Lekker een hapje eten met vrienden is het leukste wat er is. Maar met al dat vlees en salades in de koelkast is het handig om een kleine, extra koelkast neer te zetten in de schuur zodat er altijd wat te drinken koud staat.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*