Dé tuinkussentrends van 2019!

Aan het begin van ieder nieuw jaar worden de trends voor het komende jaar weer bekend gemaakt. Zo ook de tuinkussentrends van 2019! Wat worden de tuinkussentrends van 2019? En zou het heel verschillend zijn vergeleken met het jaar 2018? In dit blogbericht komen alle tuinkussentrends aan bod, zodat je voordat het voorjaar begint de sfeer in je tuin kunt bepalen.

Warme kleuren

Uit de woontrends van 2019 kwam al naar voren dat warme kleuren dit jaar helemaal in worden. Zo is de kleur ‘Spiced Honey’ ook uitgekozen tot de kleur van 2019. Het warme karakter van deze kleur gaan we niet alleen in huis, maar ook in de tuin terug zien. Met name in de tuinkussens gaan we warme kleuren tegenkomen. Met de juiste aankleding haal je zo een stukje Afrika naar je tuin of balkon.

Matraskussens

Tuinbankjes worden weer helemaal hip dit jaar. Niet alleen de tuinbankjes worden hip, maar ook de matraskussens in de tuinbank. De matraskussens maken je tuinbank helemaal af. Je kan je matraskussen in vele kleuren bestellen. Het is zelfs mogelijk om een tuinkussen op maat te bestellen. Vaak zijn de standaard matraskussens te groot of te klein. Door hem op maat te bestellen, weet je zeker dat hij in je tuinbankje past. Het voordeel is ook nog dat je hem in iedere gewenste kleur kunt bestellen. Op de website tuinkussen.nl kun je een tuinkussen op maat bestellen.

Tuinkussens met printjes

In 2018 zagen we vooral egale tuinkussens. In 2019 worden vooral tuinkussens met een print helemaal in. De tuinkussen winkels spelen hier al goed op in. Er zijn diverse prints aan tuinkussens te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een bloemenprint, een dierenprint of voor een rustig patroon. Hierbij heb je ook weer de keuze uit diverse kleuren, waaronder ook warme kleuren. Dus laat de zon maar komen en haal je tuinkussens alvast in huis om die sfeervolle tuin van 2019 te creëren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*