Deze bloemen blijven de hele zomer mooi!

Iedere tuin eigenaar heeft zo zijn eigen voorkeur in de tuin. Zo houdt de een van rust in de tuin en houdt hij of zij het lekker clean en gaat de ander juist voor kleur en leven in de tuin. Ben jij opzoek naar die fleurigheid in je tuin? Lees dan snel verder, want wij hebben een aantal bloemen op een rijtje gezet die de hele zomer zullen bloeien!

Skimmia

Als je op zoek bent naar een echte stevige en kleurrijke plant, dan is de skimmia misschien wel wat je zoekt. Want naast dat deze plant in de zomer enorm mooi is, blijft hij ook de hele winter bloeien. Ik het voorjaar kun je rekenen op prachtige grote bloemtrossen die ook nog een heerlijk ruiken. Al aan het eind van de zomer verschijnen de eerste bloemknoppen en die blijven dan gedurende de hele winter zitten zodat hij in het voorjaar weer kan stralen. plant kan mooi in de tuin staan, maar komt in een mooie bloempot misschien nog wel beter tot zijn recht. Kijk bijvoorbeeld een op de website van Tuinvoordeel voor mooie bloempotten. 

Lavendel

Houd je van veel leven in je tuin? Dan is lavendel zeker iets dat niet mag ontbreken. Insecten als vlinders, bijen en hommels zijn er net als veel mensen dol op! Ongetwijfeld ken je de lavendel plant al wel. Gekenmerkt door de diep paarse kleur. De lavendel bloeit vaak van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer, dus genoeg tijd om er optimaal van te kunnen genieten. Het leuke van de lavendel plant is dat de aren ervan vaak ook voor veel andere dingen worden gebruikt. Zo kun je er bloemstukjes mee versieren, thee mee zetten of kun je een bosje bij elkaar knopen en op de wc hangen voor een heerlijk verfrissende geur. 

Rozen

Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher dan is de rozenstruik misschien wel wat voor jou. De roos wordt ook wel gezien als koningin van de bloemen. De rozen hebben veel zon nodig maar leveren we een prachtig  plaatje op in de tuin. Het leuke aan rozenstruiken is dat ze in ongeveer elke kleur te verkrijgen zijn. Ga jij voor klassiek rood of toch een frisse gele kleur? 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*