Deze zomer relaxen in een heerlijke loungeset

Het is eindelijke zo ver. De zomer staat recht voor de deur. Wellicht zit jij wel buiten van het zonnetje te genieten terwijl je dit artikel leest. Nu vraag ik mij af, zit jij in een plastic stoel of een oud ligbed die je uit de schuur hebt gerold? Het maakt eigenlijk niet uit, want niets is zo fijn als een all weather loungeset. Je raad het al, deze hoef je helemaal niet terug in de schuur te zetten na een uurtje relaxen, hij kan dag en nacht buiten blijven staan. Hij is namelijk écht waterdicht. Andere all weather sets zijn uiteindelijk waterdoorlatend. En wat gebeurt er dan? Als je dan gaat zitten na een regenbui zuigt het water zo je broek in als een spons. Dat gebeurt bij deze bank niet. Is dat niet eens fijn?

Tijd voor vernieuwing

Met jouw splinternieuwe, waterdichte loungeset ben jij helemaal klaar voor de zomer. Die oude stoel of dat half kapotte ligbed kun je naar de stort brengen of weg geven aan iemand anders. Maar waar ga je de set nu eens neerzetten? Wellicht heb je een tuinoverkapping staan waar hij onder kan, maar dit is niet altijd ideaal in verband met de zon. Ga daarom eens op zoek naar een grote parasol. Zet deze samen met de loungeset weg in een hoekje van de tuin, of wellicht wil jij hem in het midden van je tuin tentoon stellen. Weet je wat dan pas leuk is? Als je er door middel van bloemen of verlichting een pad naartoe maakt. Je tuin zal gelijk een luxe uitstraling krijgen!

Zorg voor groen gras

Wat is een prachtige loungeset zonder groen gras? Juist, zielig. Zorg ervoor dat je de tuin nu een goede voorjaarsbeurt geeft, zodat je er heel de zomer van kunt genieten. Vergeet niet te blijven sproeien tijdens droge periodes, maar doe dit pas wanneer de zon onder is gegaan. Je wilt natuurlijk niet dat het gras verbrand. Het is ook ideaal als je jouw loungeset op een houten vlonder of tegels kunt zetten, zodat deze jouw gras niet beschadigd. Zo, nu je een prachtig gazon en de loungeset waar je van droomde hebt wordt het tijd om te genieten!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*