Dit zijn de voordelen van een print abonnement 

Steeds meer producten en diensten zijn beschikbaar voor een abonnement. Zoals streaming diensten, scheermesjes, onderbroeken etc. Door deze groeiende populariteit introduceren steeds meer bedrijven een abonnementsmodel voor hun product of dienst. HP, het bekende printermerk heeft een abonnement voor printerinkt op de markt gebracht. Na er een tijdje gebruik van te hebben gemaakt, kunt u alleen maar positief zijn over alle voordelen en gemakken die het abonnement met zich meebrengt. De voordelen staan hieronder opgesomd. Maar als u er nog niet mee bekend bent, kunt u het beste eerst de pagina ‘HP Instant Ink’ bekijken. 

Milieuvriendelijker 

Veel mensen gebruiken in deze moderne tijd veel meer dan ze nodig hebben bijvoorbeeld wanneer er te veel eten wordt gekookt en wordt weggegooid. Het feit dat mensen meer verbruiken dan ze nodig hebben is een van de oorzaken van de klimaatcrisis. Met een print abonnement gebruikt u alleen de inkt die u nodig heeft. Er is geen overtollig materiaal en dat is beter voor het milieu. 

Goedkoper

Afgezien van het feit dat het eigenlijk goedkoper is om per A-4 vel te printen, is het ook prettig omdat u in termijnen betaalt. U bestelt geen dure inktpatronen, maar betaalt een klein bedrag per maand. Voor een set zwarte en kleuren cartridges betaal je al €30, terwijl je al een abonnement hebt vanaf €0,99 per maand!

Gemakkelijker

Gemak is het grootste voordeel van dit abonnement. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Hoe vaak is het niet voorgekomen dat er niet genoeg printerinkt was en dat een printopdracht halverwege vastliep? Of dat de tekst van dat belangrijke document dat u moest inleveren erg vervaagd en streperig op papier stond. Dat ziet er natuurlijk niet goed uit. Kortom, u weet dat u bij problemen nieuwe printerinkt moet bestellen. Met het printerinkt abonnement bestelt de printer nieuwe inkt wanneer dat nodig is. Wanneer u inktpatronen ontvangt, kunt u tot de conclusie komen dat de inkt van de printer bijna op is. Maar dat is geen zorg, want de nieuwe inkt is er al. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*