Een paar buitentrends voor je op een rij

Wat opvalt is dat je steeds vaker ziet dat het buiten interieur wordt aangepast op het interieur binnen. Er wordt veel meer aandacht besteed aan de tuin, je kunt tegenwoordig makkelijk je woonstijl doorvoeren naar buiten. De trends voor in de tuin zetten wij alvast even voor je op een rij om het iets gemakkelijker te maken.

Buiten verbinden met binnen

Waar je binnen in je woning waarschijnlijk pareltjes van meubels hebt staan, wil je dat buiten natuurlijk ook. Het liefst dan wel buitenmeubels die bestand zijn tegen het Hollandse weer. Het ontwerp en de afwerking zijn te vergeleken met je meubels van binnen, maar dan van ander materiaal gemaakt. Neem als voorbeeld een kuipstoel of een barkruk van kunststof. Zoek hier een bijpassende eettafel voor buiten bij met een kruispoot. Wil je liever geen grote eettafel buiten? Kies dan voor kleine ronde bijzettafeltjes!

Vier seizoenen stof & privacy

Het leuke van de meubels die je tegenwoordig kunt krijgen voor buiten is dat er ontwikkelde stoffen zijn zodat ze matchen bij je bank binnen. Dit zijn speciale stoffen die ademen, niet verkleuren en schimmelbestendig zijn. Ideaal in Nederland waar het 365 dagen per jaar regent ;-). Mocht je er een vlek in hebben dan kun je ze eruit krijgen met water en een zachte borstel.

Met raamdecoratie kun je gemakkelijk het gevoel van de woonstijl doorvoeren naar buiten versterken. Kies een passende raamdecoratie die niet direct zorgt voor een scheiding tussen buiten en binnen, maar wel privacy biedt. Ga hier voor plisségordijnen in top down bottom up uitvoering, duo rolgordijn of rolgordijn!

Kleur, kleur, kleur

Ja, natuurlijk! Hoe meer kleur hoe beter. Deze zomer kun je flink uitpakken met kleur en patronen in de tuin. Denk aan leuke kussentjes voor op je loungeset, een buitenvloerkleed, lampjes, fakkels noem maar op! Je kunt je tuin natuurlijk ook opfleuren met leuke bloemen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Welk onderdeel van jouw tuin ga je als eerst aanpakken?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*