Een veilige trampoline voor in uw tuin

De lente is al weer bijna aangebroken. Dan is het weer tijd om naar buiten te gaan en lekker in de tuin te zitten. Herkent u het ook dat uw kinderen vaak achter hun mobieltje, pc of tablet zitten en nog amper buiten spelen? Schaf dan een trampoline aan. Dit is erg leuk voor de kinderen en tegenwoordig ook nog eens erg veilig.

De aanschaf van een veilige trampoline

Bij de aanschaf van een veilige trampoline kunt u met diverse aspecten rekening houden. De veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, want u wilt niet dat uw kind of kinderen zich bezeren. Een beschermrand is hierbij een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden. Een Etan trampoline is bijvoorbeeld een zeer veilige trampoline met een extra dikke beschermrand. Dit zorgt ervoor dat uw kinderen met geen mogelijkheid bij de veren kunnen komen tijdens het springen.

Trampoline met veiligheidsnet

Om het risico op ongelukken zo veel mogelijk te verkleinen is het verstandig om een trampoline met veiligheidsnet aan te schaffen. Wanneer de kinderen van de trampoline zouden vallen, dan houdt het veiligheidsnet ze tegen, waardoor ze niet op de grond kunnen vallen. Ook een inground trampoline is een veilige trampoline. Een inground trampoline is een trampoline die gelijk aan de grond is. Vooral wanneer deze geplaatst wordt in gras of een zachte ondergrond, is dit een veilige optie. Een inground trampoline met net is nog de aller veiligste optie.

Trampoline met een keurmerk

Let bij de aanschaf van een trampoline er ook op of deze voorzien is van een CE-markering. Een trampoline die voorzien is van het Duitse keurmerk TÜV/GS is nog beter. Dan weet u zeker dat het een veilige trampoline aan schaft.

Een veilige trampoline tegen een voordelige prijs

Een veilige trampoline hoeft niet duur te zijn. Zo heeft u bijvoorbeeld al een Etan hi flyer vanaf €239,.  Dit is zelfs inclusief een meegeleverd veiligheidsnet. Kortom, een veilige trampoline hoeft niet duur te zijn!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*