Een werkplek in de tuin

Sinds 2020 zijn we door bekende omstandigheden genoodzaakt veel thuis te werken. De verkoop van laptops voor zakelijk gebruik steeg tot ongekende hoogten. Inmiddels is iedereen wel gewend aan het thuiswerken. Toch is dat niet altijd gemakkelijk te realiseren. Hoe maak je bijvoorbeeld een passende werkplek?
In de woonkamer of – als je genoeg ruimte hebt – de studeer- of werkkamer kun je wel werken op je laptop. Zorg voor wat ruimte en een goede stoel en je kunt al snel aan het werk.
Als je lang thuis moet werken dan gaat de werkplek ook wel eens vervelen. Je wilt graag even naar buiten. Frisse lucht en een andere aanblik zijn goed voor je.
Kun je een en ander dan niet combineren?

Buiten werken

De combinatie “buiten” en “werken” is heel gemakkelijk te maken. Je kunt namelijk heel gemakkelijk met je laptop buiten zitten op de tuinbank of de lounge set als je gebruik maakt van een laptop kussen.
Wat is een laptop kussen? Dit is een kussen, voorzien van een harde toplaag (mdf), waarop je de laptop neer kan zetten. Het laptopkussen kan eenvoudig op je schoot worden gezet. De zachte vulling van het kussen vormt zich naar je schoot waardoor het heel stabiel wordt. Bijkomend voordeel is de warmte werende eigenschap van de kussenvulling. Deze bestaat uit polystyreen balletjes, die geen warmte geleiden. Een laptop geeft namelijk veel warmte af, waardoor je op langere termijn huidproblemen kunt oplopen als je de laptop steeds direct op je schoot plaatst. Het laptop kussen voorkomt dat de warmte van de laptop bij de huid komt omdat de flexibele, zachte onderzijde van het laptop kussen voor voldoende ventilatie zorgt.
Gebruik je zo’n laptop kussen, dan kun je lekker in de tuin gaan zitten voor een poosje, om wat afwisseling in je werkplek te creëren en ervan te genieten als het mooi weer is.

Hoe vind je gemakkelijk een Laptop kussen

Kadogalerie uit Haarlem heeft het grootste assortiment Laptop kussens in Nederland. Ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden. Een deel van de laptop kussens voor op schoot bevatten afbeeldingen van bloemen en planten, dat staat extra leuk als je in de tuin aan het werk bent. Bezoek de website van Kadogalerie, of kies hier meteen je favoriete laptop kussen uit. Voor nog geen 20 euro kun je er al een bestellen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*