Ga voor privacy en rust, kies voor schuttingen of tuinschermen.

Met het mooie weer willen we graag weer buiten in de tuin zitten. Heerlijk genieten van de zon en rust, zonder enige last te hebben van de glurende buren. Het plaatsen van een schutting is hiervoor de ideale oplossing, om de perfecte rustige plek in de tuin te creëren.  

Karwei biedt een groot assortiment aan tuinschuttingen en tuinschermen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afmetingen, vormen en afwerkingen. Natuurlijk is de tuinomheining bepalend voor het uitzicht in de tuin. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je wordt afgesloten van je buitenomgeving, om geluidsoverlast tegen te gaan. Zo kun je ongestoord een boek lezen of heerlijk een middagdutje doen in de tuin.

Nog meer voordelen

Maar een schutting biedt nog veel meer voordelen dan alleen maar privacy en rust. Dankzij tuinschutting of tuinschermen is de tuin beveiligd, afgebakend voor huisdieren en is er sprake van minder wind in de tuin. Een tuinafscheiding geeft de grenzen van je tuin aan en verfraait je tuin. Een sfeervolle plek die volop kansen biedt voor decoratie mogelijkheden. Denk maar aan het begroeien van klimplanten, super leuk voor de tuinliefhebbers.

Wil je liever geen tuinschuttingen?
Dan zijn tuinschermen geschikter voor in je tuin. Een tuinscherm is een soort van verlengstuk van je interieur. Zo vormt het huis een geheel met de tuin. De tuinschermen zijn te verkrijgen in open of gesloten dichtheid in het model.

Tip: Stel je eigen houtbetonschutting samen. Als je de 4 stappen doorloopt, dan krijg je verschillende resultaten aangeboden. Om je makkelijker te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ga jij ook voor extra privacy, om aangenaam te genieten in de tuin? Bestel dan een mooie schutting of tuinscherm eenvoudig bij karwei.nl. Wil je liever eerst de schuttingen en tuinschermen komen bekijken, dan ben je van harte welkom bij een van de karwei filialen bij jou in de buurt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*