Geef je woonkamer een make-over

Je interieur veranderen is vaak een behoorlijke klus en kan daarnaast veel geld kosten. Gelukkig zijn er genoeg manieren om met kleine veranderingen je huis een compleet nieuwe look te geven, maar waarbij het niet nodig is om een nieuwe set meubels aan te schaffen. Door middel van een likje verf of wat decoratieve accessoires tover je je woonkamer om tot een nieuwe plek. Met behulp van de volgende tips blaas jij je woonkamer nieuw leven in. 

Nieuwe kleur op de muur 

Een nieuwe kleur op je muur zorgt voor een compleet nieuwe look. Combineer bijvoorbeeld zachte en natuurlijke tinten als je een rustgevend effect wilt geven aan je woonkamer. Wil je een complete metamorfose? Stap dan eens uit je comfortzone en ga voor een knallende kleur. Er zijn verschillende apps die jou laten zien hoe de kleur er op de wand uit komt te zien, voordat je begint met schilderen. Zo zie je het resultaat en krijg je een goede indruk van de sfeer in de woonkamer. Handig! 

Open haard 

De eyecatcher in je woonkamer: een open haard. Naast dat het gezellig oogt, zorgt het ook voor een heerlijk verwarmd huis. Creëer een gezellige plek in je zithoek en voel de warmte. Kies je voor een houtkachel? Zorg er dan voor dat je genoeg haardhout in huis hebt, dat geschikt is voor jouw kachel. Dan is het alleen nog een kwestie van aanmaken voordat je van de warmte kunt genieten onder het genot van een kop thee. Kijk voor verschillende soorten haardhout bijvoorbeeld eens op de website van 123Natuurproducten.  

Decoratie 

Ook met kleine aanpassingen zorg je voor verandering in je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe planten of een nieuw tafeltje. Neem eens een kijkje in de kringloopwinkel bij jou in de buurt om een pareltje te scoren voor een klein prijsje. Vaak vind je hier unieke items die je niet meer in de winkel kunt vinden en daardoor wel extra leuk zijn om in je huis te zetten. Een andere manier om je huis te decoreren is door een grote plant in je huis te zetten. Grote kamerplanten zijn de nieuwe trend wat betreft planten in huis. Een nieuwe plant in je huis zorgt voor een frisse look én verbetert de kwaliteit van de lucht in je huis: win-win.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*