Gras maaien zonder moeite

Misschien wilt iedereen wel een grote mooie tuin met gras en bloemen maar niet iedereen houdt van tuinieren. Langzaamaan komen hier steeds meer oplossingen voor zodat je zonder al te veel moeite toch een mooie tuin kan hebben. Hetzelfde geldt dus voor je gras. De Robomow is perfect voor mensen met een grote of kleine tuin die grasmaaien een verschrikkelijke klus vinden, geen tijd ervoor hebben of het werk zichzelf wat makkelijker willen maken.

Wat is een Robomow?

Een Robomow is een elektrische grasmaaier die zonder jouw besturing het gras maait. Via een app kan je jouw grasmaaier installeren en bedienen. Hierdoor hoef je nooit meer zelf je gras te maaien en zal je gras ook nog eens beter gemaaid worden. Je kan namelijk precies aangeven hoeveel mm of cm van je gras gemaaid moet worden. Hierdoor zal jouw gazon gelijkmatig zijn, wat mooier oogt. Het is een veilig apparaat, wat sterk en snel werkt. Je krijgt een melding wanneer de bak vol zit of wanneer er iets tussen is gekomen. Daarbij heeft het een kinderslot en beschermd die zichzelf tegen regen, voor het geval je hem buiten hebt laten staan. Nadat die het gehele gazon heeft gemaaid zal die terug keren naar zijn oplaadpunt voor de volgende keer. Je kan een Robomow bij Omnimatic bestellen.

Slimme watersysteem

Om je gazon en bloemen mooi te laten groeien is er nu ook een slimme watersysteem. Hierdoor hoef je niet zelf meer water te geven wat je tijd en geld kost. Een watersysteem bestaat uit verschillende sensoren die de grond meet met hoe droog het is. Wanneer het te droog is zal het automatisch gaan sproeien. Je kan er voor kiezen of dit druppelvormig, zweng vormig of cirkelvormig gebeurt. Door de leidingen die je hebt moeten aanleggen kan het systeem dus een melding geven aan je kraan, waardoor je zelf helemaal niks hoeft te doen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*