Het is altijd tijd om te BBQ-en.

bbq-en

Heb je ook zin om heerlijk te gaan BBQ-en? Heb je al het vlees al in huis gehaald en staat de BBQ al klaar? De drankjes liggen lekker koud. De gasten zijn welkom om lekker mee te eten. Maar je blijft natuurlijk wel de gastheer / vrouw. Je vrienden noemen jouw ook wel de grillmaster van de vriendengroep. Maar bij een echte grillmaster hoort natuurlijk wel een leren bbq short. Deze mag niet ontbreken tijdens het barbecueën, want het short beschermt je tegen verwarmde objecten zoals de barbecue (of frituurpan). 

Als een pro
Vieze handen van het vlees en de tang, dat hoort bij BBQ’en.  De groenten snijden en heen en weer met de schalen en drankjes. Je blijft fanatiek bezig maar je kleren kunnen dan gemakkelijk vies worden. Het leren short is gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Hij is ook voorzien van een theedoek lus, waaraan je een theedoek kan ophangen. Zo kan je ongestoord aan de slag blijven gaan en hoef jij je geen zorgen te maken over vlekjes in je nieuwe blouse.

Echte mannen houden wel van gemak en praktisch nadenken. Met de handen een sparerib eten is dan ook geen enkel probleem. Maar sommige stukken vlees snijd je liever van te voren in mooie plakken. Met behulp van jouw keukenmessen is dat zo gedaan. Maar deze messen leg je niet even in een bestek lade. Hiervoor hebben we de veilige leren messenmap natuurlijk. Op deze manier kan je jouw messen makkelijk vervoeren naar de tuin en na gebruik goed opbergen. Het is ook erg handig als je op locatie moet koken voor een grote groep. De map is voorzien van messenbeschermers, om de beste bescherming te bieden.

Persoonlijk, met naam of logo
Maar om even terug te komen op een short. Gebruik je deze dan alleen bij een barbecue? Nee natuurlijk niet! Hij is ook uiterst geschikt voor de professionele barista of thuis kok. Je verstelt ze op maat, zodat zowel man als vrouw hem kunnen gebruiken. Houd je hem liever voor jezelf? Het is ook leuk om hem dan te laten bedrukken met je naam erop. Een persoonlijke short of met het bedrijfslogo erop, voor op grote evenementen. Alles is mogelijk om jou het echte grillmasters gevoel te geven. 

Nodig daarom deze zomer je vrienden en familie uit en geniet! Voor meer leuke verhalen kijk je op woondetective.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*