Hét materiaal om je huis een facelift te geven

Iedereen heeft wel eens een periode dat je denkt van: ‘’Ben toch niet echt blij met de kleuren die voor het huis hebben gekozen’’ of ‘’We moeten echt iets aan het huis gaan doen!”’. Of je de meubels, keuken of badkamer nou beu bent. Niet alles kan tegelijk aangepakt worden natuurlijk. Daar moet je voor sparen, tijd vrij maken en de nodige regelingen treffen.

Wat vaak wel binnen een weekend is gebeurd en wat ontzettend veel verschil kan maken, is het verven van je huis! Het aanbrengen van een nieuw kleurtje kan het huis (of andere oppervlaktes) er als nieuw uit laten zien. Het is geen hogere wiskunde en je hoeft er vaak niet weken of maanden voor te sparen om verf te kunnen kopen.

Wat voor verf kies je?

Kleur is natuurlijk het belangrijkste! Je wilt dat het matcht met de rest van het huis en dat het uiteindelijk een mooi geheel wordt. Een mooi kleurtje is dan ook belangrijk omdat ‘wow’ effect te creeren bij familie en vrienden. Maar er zijn nog andere dingen waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een verfsoort! Verf komt in ontzettend veel verschillende, kleuren, mengsels en merken. Maar welke is het beste?

Als je geld uit geeft aan verf moet je ook kijken naar de additionele eigenschappen. Zo zijn er verven die onderhoudsvrij zijn tot tien jaar! Zo kunnen verven ook heel verschillend van elkaar zijn. Ze kunnen kras- en slijtvast zijn want handig is bij het schoonmaken van geverfde oppervlakten. Of ze kunnen er zelfs op gemaakt zijn om verkleuring tegen te gaan. Zo kan je zo lang mogelijk genieten van je geverfde muren!

Een verf die alles kan!

Als je verf gaat kopen wil je natuurlijk de verf met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Sigma s2u Allure Gloss is een verfje die toch alle benodigde eigenschappen bezit die je kan wensen. De verf is kras- en slijtvast en is daarentegen ook tien jaar onderhoudsvrij! Dit betreft een hoogglans verf die natuurlijk perfect staat op verschillende oppervlaktes. Voor je muren is het misschien niet de juiste verf maar voor buiten is het perfect!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*