Hoe verken je Ibiza het beste?

Hoe verken je Ibiza het beste?

Breng jij binnenkort een bezoek aan het Spaanse eiland Ibiza? En ben je nog op zoek naar de beste manier om op je accommodatie te komen of op het eiland rond te touren? Dan zocht je wellicht al op auto huren Ibiza of taxi Ibiza huren. Lees in deze blog hoe jij je het makkelijkst verplaatst.

Auto huren in Ibiza
Je tijd op het prachtige eiland Ibiza is kostbaar. Een auto huren is de perfecte manier om snel en gemakkelijk het eiland over te reizen. Op verschillende locaties in Ibiza, waaronder de luchthaven, kun je hiervoor terecht. Wees slim en reserveer thuis al een huurauto om zo tijd en kosten te besparen. Online vergelijk je gemakkelijk verschillende aanbieders en auto’s op prijs, model en regels. Let ook goed op eventuele reserveringskosten en toeslagen.

Liever een taxi huren?
Wanneer je geen zin hebt om een auto te huren of dit niet rendabel is voor je verblijf, biedt een taxi de uitkomst. Makkelijk om van het vliegveld naar je accommodatie gebracht te worden of andersom. Of om na een gezellige avond uit weer op je vakantieadres te komen. Wil je verzekerd zijn van een transfer van of naar het vliegveld? Dan kun je deze van tevoren boeken. Anders vind je over heel het eiland taxistandplaatsen of kun je een taxiservice bellen.

Haal alles uit je verblijf

Vind je het zonde om tijdens je vakantie veel in de auto te zitten? Het ultieme Ibizagevoel ervaar je wanneer je loopt langs de mooiste stranden, door de veelzijdige natuur en de idyllische straatjes. Maar om wat langere afstanden af te leggen op het ruim 570 km² grote eiland is alternatief vervoer toch wel makkelijk. Een vierde, goedkope optie hiervoor is tot slot het openbaar vervoer. Met ongeveer 40 buslijnen bezichtig je de hele dag door de leukste hotspots. Kortom, genoeg opties om Ibiza te verkennen op jouw manier.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*