Je eigen kantoor in je tuin

We zijn met z’n allen massaal gaan thuiswerken tijdens de coronacrisis. Gelukkig is deze tijd voorbij, maar een groot deel van de werknemers blijft nog altijd thuiswerken. Hier spelen de werkgevers graag op in. Zelfs bedrijven die het interieur voor kantoren ontwerpen hebben meer aanvragen op het gebied van thuiswerken. Maar ook bedrijven van tuinkantoren hebben het drukker dan normaal.

Kantoor in huis of in de tuin?

In deze tijd is thuiswerken steeds meer de normaalste zaak van de wereld. Zeker als je een gezin moet onderhouden en weinig toekomt aan kleine klusjes in huis. Dan is het thuiswerken een uitkomst. Je kunt gemakkelijk je eigen uren indelen en je kunt je privé leven er makkelijk omheen bouwen. Daarnaast is het niet nodig om te reizen en in lange files te staan, waardoor je meer tijd overhoudt. Dat is een fijn idee als werknemer. Werkgevers spelen hier graag op in en zijn in deze tijd haastig op zoek naar personeel. Daarnaast willen zij natuurlijk hun personeel behouden. Op kantoor werken is niet meer van deze tijd en daardoor moet het kantoor thuis helemaal up-to-date zijn. Het komt ook steeds meer voor dat klanten bij de werknemer thuiskomen. Dan is een kantoor in je tuin helemaal handig. Het zorgt voor de juiste scheiding tussen werk en privé. En je kunt rustig werken en klanten ontvangen zonder gestoord te worden door liefhebbende huisgenoten.

Tuinkantoor de nieuwe ontmoetingsplek

Een tuinkantoor is de nieuwe ontmoetingsplek als het gaat om klant contact. Een kantoor in je tuin geeft je het ontspannende gevoel van thuis, maar toch de juiste werksfeer dicht bij huis. De mogelijkheden als het gaat om een tuinkantoor zijn enorm. Je kunt als werknemer zelf bepalen hoe je wilt dat je tuinkantoor eruitziet en of het voorzien moet worden van een toilet, keukenblok of extra bergruimte. Het is de werkgever het dubbel en dwars waard om dit soort kantoren te plaatsen om de werknemer in dienst te nemen en te behouden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*