Je tuin een make-over geven? Plaats een tuinkachel!

De tuin is een heerlijke plek waar je in alle rust kunt genieten: het hele jaar door. Het is dan ook leuk om van jouw tuin een gezellige plek te maken om ‘s zomers te genieten van de aangename temperaturen. Maar ook als de zomer voorbij is en de avonden korter worden is het heerlijk om buiten te zitten. Het enige wat je dan nodig hebt is een tuinkachel: dit brengt alleen maar voordelen met zich mee!

Dit zijn de voordelen van een kachel in de tuin

Een tuinkachel is de perfecte aanwinst voor iedere tuin. Je zorgt er niet alleen voor dat je tuin een gezellige uitstraling krijgt, maar je kiest ook nog eens voor warmte. En dat is precies wat je nodig hebt als de avonden wat frisser worden, maar je nog wel gezellig buiten wilt zitten met vrienden of familie. De tuinkachel zorgt meteen voor meer sfeer en houdt iedereen lekker warm. Plaats de tuinkachel in een overkapping, de schuur of een tuinhuis en zorg voor optimaal comfort en gezelligheid!

Het installeren van een tuinkachel kost nauwelijks moeite. Plaats de kachel op een onbrandbare vloer of kiest voor een goede vloerplaat waarmee je de omgeving van de kachel goed beschermd tegen vonken, krassen en andere beschadigingen.

Ontdek het ruime aanbod van tuinkachels

Onder andere de tuinkachels van Blinqkachels zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en maten. Hierdoor ben je altijd in staat om de gewenste kachel te vinden voor jouw tuin. Alle kachels voor de tuin hebben één ding gemeen: ze zorgen voor gezelligheid en warmte. Het enige wat je nog nodig hebt is 2 enkelwandige pijpen met regenkap. Op deze manier wordt rookgas afgevoerd en kan er geen regen in de kachel terecht komen. Weersinvloeden zorgen ervoor dat de kachel gaat roesten maar met de juiste accessoires kun je dit voorkomen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*