Kamperen in de tuin ook nu kan het nog

De langste dag is voorbij, maar het lekker beschut in de tuin zitten natuurlijk nog niet. Heerlijk in de ochtend in de tuin genieten van het zonnetje met een kop koffie of misschien in de middag een glaasje wijn. Dat kan de hele nazomer, maar eigenlijk ook in de herfst en zelfs in de winter. 

Campingspullen onder handbereik

Wil je je campingspullen al opbergen? Wacht er nog even mee! Want niets is fijner dan dat je campingstoelen, tenten en slaapzakken onder handbereik staan. Ze zijn namelijk de perfecte manier om vaker van je tuin te genieten. Een soort van kamperen in je eigen tuin zeg maar. Een momentje wegdromen. Kijkend naar hoe je tuin per seizoen verandert of al lezend in een goed boek.

Je campingstoelen moeten dan natuurlijk wel aan een paar voorwaarden voldoen. Want eerlijk is eerlijk, goed zitten is de basis. Of je nu binnen met vrienden aan tafel zit, uit wil rusten na een lange wandeling of weg wil dromen met je boek. Niet alleen binnen maar ook buiten en ook als je gaat kamperen. 

De meeste terrasmeubelen kunnen tegen regen. Maar de meeste stoffen niet. Daarnaast hebben , zeker in de winter, terrasmeubelen meer te verduren dan alleen wat regen. Je mooie terrasstoelen buiten laten staan, is dan eigenlijk zonde. Heb je geen goede opslagplaats, dan is afdekken een goede optie. In beide gevallen betekent dit wel dat je dus niet zomaar snel even buiten kunt gaan zitten als het zonnetje even schijnt. En dat is jammer. Omdat een campingstoel licht is, pak je deze sneller om even een half uurtje te genieten. Daarom zet je ze dus altijd onder handbereik. 

Waar moet een campingstoel aan voldoen? 

Lekker zitten is dus een voorwaarde. Maar wat is lekker? Wil jij een verstelbare relaxstoel die je traploos instelt en waarmee je heerlijk achterover kan liggen of hou je stevigere stoel waarin je goed rechtop kunt zitten. Zitten is natuurlijk persoonlijk. Zo speelt je lengte en gewicht maar dus ook je voorkeur een rol. Kies je een stoel met een hoge rugleuning of liever een lage. Een strandstoel zodat je heerlijk met je benen in het zand kunt zitten? Er zijn diverse soorten en maten en zelfs voetenbankjes die je zo aan kunt schuiven. Net zo handig opvouwbaar en lichtgewicht. 

Extra campingstoelen

Ben je in het gelukkige bezit van een caravan of camper en gaat die weer naar de stalling? Overweeg dan eens een extra set campingstoelen. Voor thuis in de tuin maar ook voor als je deze herfst of winter ergens naar toe gaat. Een dagje naar het strand of naar een markt. Even langs het water bootjes kijken. Campingstoelen zijn compact terwijl ze tegelijk wel comfortabel zijn. Ze zijn inklapbaar of opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. In een handomdraai gaan ze van een klein in de auto op te bergen pakketje naar een comfortabele stoel. Er zijn zelfs stoelen die zo compact zijn dat je ze in een rugzak of fietstas mee kunt nemen. Zo kun je dus tijdens een fietstochtje overal uitrusten of van een heerlijke picknick genieten. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*