Kerst; de mooiste tijd van het jaar

Kerst; de mooiste tijd van het jaar

Kerst is voor velen de mooiste tijd van het jaar. De decoraties, kerstmuziek, tijd doorbrengen met naasten en het geven en ontvangen van cadeautjes zorgt de hele decembermaand voor een feestelijke sfeer. Steden en dorpen komen tot leven door alle kerstdecoraties; de kerstverlichting dat door de straten hangt is altijd een prachtig gezicht.

Thuis hebben mensen vaak de kerstboom op en de open haard aan. Dit zijn zeker niet de enige manieren om de kerstsfeer binnen te brengen. Het neerzetten van een kerstdorp of twee op de kast en vrolijke verlichting dragen ook bij aan een knus huis met de kerst.

Decoratie

Deze kerstdecoratie moet natuurlijk eerst aangeschaft worden. De keuzes lijken eindeloos bij het rondzoeken voor gepaste artikelen, maar meeste mensen beginnen vaak bij het aanschaffen van een kerstboom en een leuk kerstdorp om neer te zetten. Één van de meest populaire merken in kerstdorpen op de markt, is Luville. Er is een uitgebreid assortiment aan kerstdorpen van dit betrouwbare merk te vinden online.

Kerstdorpen van Luville

Luville is een Nederlands merk wat helemaal thuis is in miniatuur kerstdorpjes. Deze decoratieve artikelen behoren ieder tot een eigen thema. De huisjes zijn doorgaans gemaakt van porselein en polyresin, een stevige grondstof samengesteld uit marmer, graniet en soapstone. Al deze sterke steensoorten worden vermengd met kunsthars, waardoor het materiaal een lange levensduur krijgt en eenvoudig schoon te houden is.

Verschillende thema’s

De kerstdorpen van Luville kennen veel verschillende vormen. De marktkraampjes, circustenten, attracties en ouderwetse winkeltjes zijn allemaal rijkelijk aangekleed met werkende kerstlampjes en bijbehorende figuurtjes.

De kleinschalige kerstdorpen van Luville kunnen onderverdeeld worden in vijf thema’s: Luville Molendam, Luville Ville de Reidy, Luville Schneewald, Luville Express en Luville Sledgeholm. Al deze thema’s hebben hun eigen karakter en charme, geïnspireerd door plaatsen of reizen, zoals Luville Express.

Doordat de kerstdorpen stevig in elkaar zitten en duurzaam zijn, gaan ze lang mee en overleven ze vele kerstmaanden. De dorpjes kunnen aangezet worden door middel van het aansluiten op een adapter die meegeleverd wordt bij het bestellen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*