Kies voor een dubbelstaafmat hekwerk voor om je tuin heen

Ben je op zoek naar een goede omheining voor je tuin? Een dubbelstaafmat hekwerk is voor velen de beste optie. Dit is een zeer veilig hekwerk, dat er tevens mooi uitziet. Dergelijke hekwerken kun je aanschaffen bij vele aanbieders, maar let er wel op dat ze eerlijke prijzen hanteren. Klik op meer informatie om de website van MT Hekwerken te bekijken, waar ze een mooie kwaliteit dubbelstaafmat hekwerk aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Een veilig hekwerk om je bedrijfsgebouw

Een mooi hekwerk begint natuurlijk bij veiligheid, want de meeste mensen gebruiken het om indringers buiten hun tuin te houden. Dit type hekwerk is echter ook zeer populair bij bedrijven, en niet zonder reden. Het is een soort hekwerk dat het zicht op het gebouw niet belemmert, maar ongewenste bezoekers wel buitenhoudt. Het bestaat namelijk uit een reeks verticale staven met ongeveer 10 cm ertussenin, en daar overheen 3 horizontale staven, namelijk onderin, bovenin en in het midden. Dat levert een zeer open structuur op, waar mensen gemakkelijk doorheen kijken. Dit maakt het perfect als afscheiding van bedrijfsgebouwen, of het nu een kantoor betreft of een magazijn. Bedrijven willen namelijk altijd goed zichtbaar zijn vanaf de straat, vandaar dat deze open structuur zo belangrijk is.

Een open hekwerk om je woning

Door deze open uitstraling is een dubbelstaafmat hekwerk ook geschikt voor rondom je oprit bij je woning. Als je een hele mooie woning hebt wil je natuurlijk dat deze zichtbaar is vanaf de straat. Ook wil je kunnen zien wie er allemaal langs je huis loopt, en simpelweg een open karakter creëren in de voortuin. Dit betekent echter niet dat je je tuin niet af wilt sluiten en een veilig gevoel wilt hebben als je de deuren open hebt staan. Met een dubbelstaafmat hekwerk kun je precies dat open karakter behouden, maar je wel veilig voelen als je met de deuren open in de tuin aan het werk bent. Ook voor gezinnen met kinderen of loslopende huisdieren is dit een goede keuze. Je kunt ze zo veilig buiten in de tuin laten zonder dat ze van het terrein af kunnen, wat zeker in de zomer heel prettig is.

De opties voor een dubbelstaafmat hekwerk

Het klinkt misschien een beetje technisch en kil, maar dit type hekwerk kan in een zeer stijlvolle uitvoering worden geleverd. Je kunt namelijk zelf de kleur kiezen waar het wordt gemaakt. Ga voor glimmend zilver, stijlvol matzwart of donkergroen met een zeer natuurlijke uitstraling. Afhankelijk van de uitstraling van de woning of het bedrijfsgebouw is er dus altijd wel een optie die daar goed bij past. Bovendien zijn er ook bijpassende smalle poorten, en zelfs inrijpoorten waar je met de auto doorheen kunt rijden. Zo’n dubbelstaafmat hekwerk kan dus volledig aangepast worden aan je wensen. Zelfs de hoogte van het hekwerk kun je zelf kiezen! Ga je voor 100 cm, enkel en alleen om je honden binnen de poort het houden? Wil je een hoogte van 183 cm zodat indringers ook lastiger binnen kunnen komen? Of bescherm je je bedrijfsgebouw met een hekwerk van maar liefst 243 cm? De keuze is aan jou!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*