Maak nu zelf je tuinset van houten pallets: duurzaam en goedkoop!

Houten pallets als tuinset is de laatste jaren een echte trend geworden. Houten pallets worden niet alleen voor buiten in de tuin gebruikt, maar ook voor binnen. Houten pallets zijn over het algemeen goedkoop te verkrijgen. Met de zomer voor de deur kun je niet vroeg genoeg beginnen. Maak nu je eigen tuinset van houten pallets, zodat je hier met aangenaam lekker op kunt zitten samen met vrienden en familie. Houten pallets zijn niet alleen goedkoop, maar het is ook nog eens duurzaam. Er zijn talloze mogelijkheden voor het maken van je eigen tuinset. Hierbij vind je enkele voorbeelden.

1.      Een eenvoudige tuinset van pallets

Om zelf een tuinset van houten pallets te maken hoef je helemaal niet handig te zijn of een klusjesman of vrouw. Het enige wat je nodig hebt is wat lijm, verf en wat kracht om de pallets op elkaar te stapelen. Je kunt namelijk de pallets gewoon in zijn geheel gebruiken en op elkaar lijmen, zodat ze niet gaan schuiven. Met een likje verf kun je je tuinset de kleur geven die jij wilt. Er zijn zelfs speciale palletkussens , waardoor je comfortabel op de pallets kunt zitten en kunt genieten van de zon.

2.      Een tuinset gemaakt van hele en halve pallets

Deze tuinset vergt wat meer handigheid. Met de hele pallets kun je natuurlijk het zitgedeelte van de tuinset creëren. Door het gebruik van halve pallets creëer je de rugleuning. Dit is dus wat ingewikkelder dan de eerste tuinset. Je kunt eventueel ook wieltjes onderaan de pallets bevestigen, waardoor je gemakkelijk je zelf gemaakte tuinset kunt verplaatsen.

3.      Romantische tuinset voor twee

Deze tuinset is wat ingewikkelder om te maken, maar het eindresultaat is uniek en prachtig. Met deze romantische tuinset kun je even lekker samen ontspannen en je terugtrekken. Deze tuinset bestaat uit twee pallets, aan beide kanten, die je op elkaar moet stapelen. Verder heb je ook nog een pallet als afdakje nodig. Wanneer je een ‘beachlook’ in je tuin wilt creëren, dan is dit de ideale oplossing. Het lijkt namelijk op een ouderwetse rieten strandstoel. Je kunt je romantische tuinset ook aankleden met planten om het wat meer aan te kleden.

Met één klik geld terug op je online aankopen, bekijk hier de korting.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*