Themafeestjes: de leukste feestjes voor iedereen

Niet alleen in de zomer is het leuk om een feestje te organiseren. Er is namelijk altijd wel een reden om een feestje te houden! Een terugkomende trend in de feestwereld is een feest volgens een bepaald thema te organiseren. Als er namelijk geen speciale gelegenheid is voor het feest (zoals een verjaardag of Halloween), dan is het juist leuk om een themafeestje te houden. Jij kan dan jouw huis of tuin volledig versieren naar de richtlijnen van een thema. Bovendien hebben jouw gasten een excuus om verkleed te komen.

Voor inspiratie voor themafeestjes ben je op het juiste adres. Wij geven jou een beetje inspiratie voor alle toffe themafeestjes die je zal organiseren.

Een wereldreis: ga internationaal

Een van de leukste en makkelijkste themafeest is een internationaal thema feest. Vraag aan jouw gasten of ze gekleed kunnen komen als iets typisch van hun eigen cultuur, etniciteit of het land waar ze een tijdje gewoond hebben. Natuurlijk is het ook leuk om je gasten en jezelf verkleed te laten gaan als landen waar jullie naar toe zouden willen reizen.

Voor decoratie kun je simpelweg een aantal vlaggen ophangen, zoals een Italiaanse vlag of een Franse vlag. Decoreer de rest van de ruimte met een aantal kleurrijke ballonnen en voilà: je hebt een wereldse feestje. Vergeet ook niet om hapjes en drankjes uit verschillende landen te serveren. Een playlist met allemaal verschillende nummers uit verschillende culturen is natuurlijk ook onmisbaar.

De eerste letter van je naam bepaalt de avond

Een andere feest trend die veel wordt gedaan is ‘de eerste letter van je naam’ thema feest. Bij dit thema gaat het om dat je verkleed gaat als iets dat begint met de eerste letter van je eigen naam. Begint je naam met een C? Dan zou je bijvoorbeeld verkleed kunnen gaan als Catwoman of als de celebrity Christina Aguilera.

Bij dit thema zijn de opties eindeloos, dus zo geef jij jouw gasten en jezelf de ruimte om creatief te zijn! Andere feest details kun je makkelijk simpel houden: zorg er in ieder geval ervoor dat de snacks, drank en muziek aanwezig is.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*