Tijd om naar buiten te gaan met de kinderwagen

Kort na de geboorte van uw baby zal uw arts u waarschijnlijk aanraden om te wandelen als eerste oefening. Lopen is perfect, omdat je tempo zo snel of langzaam kan zijn als je wilt en je mag lopen zolang je je prettig voelt. En mijn favoriet: je kunt sporten als de baby bij je is! Hier zijn mijn handige tips om met je baby naar buiten te gaan.

1. Voeg al uw wandelbenodigdheden samen

Als ik klaar ben om met mijn baby te gaan wandelen, wil ik niet een dozijn uitstapjes in huis maken om te krijgen wat ik nodig heb. Ik heb een plek in mijn garage gecreëerd waar al mijn wandelbenodigdheden op één plek staan. Denk na over de dingen die u gebruikt wanneer u gaat wandelen en plaats ze op één centrale plek voor snelle toegang. Denk hierbij aan:

  • Wandelschoenen & sokken
  • Hoed
  • Zonnebrandcrème (voor jou en voor de baby)
  • Zonnebril
  • Muziekspeler en oordopjes
  • Waterfles
  • Sweatshirt (voor kille dagen)
  • Handdoek (voor warme dagen – één voor jou en één voor baby!)
  • Babyverzorgingsbehoeften, inclusief luier / doekjes en beker en snacks voor peuters

2. Het kiezen van de juiste kinderwagen voor uw baby

Zodra uw arts het goed vindt, is het meestal prima om uw gezonde pasgeboren baby mee naar buiten te nemen voor een wandeling. In eerste instantie kunt u ervoor kiezen om uw baby in de kinderwagen te plaatsen. De Bebetto kinderwagen heeft zoveel geweldige functies, waaronder een omkeerbaar stuur dat zich snel aanpast aan de hoogte. Ik hou van de eenvoudige ligstand met ademende zijpanelen van mesh, zodat mijn dochter comfortabel kan slapen tijdens onze wandeling. Het is een zeer eenvoudig te gebruiken kinderwagen, met een hand inklapbaar en gemakkelijk te bedienen voetremmen. Het is ideaal om een ​​kinderwagen te hebben die even gemakkelijk te manoeuvreren is en ook comfortabel is voor uw baby.

3. Waar te wandelen met uw baby?

Als je in een buurt of stad woont, is het geweldig om op de stoep voor de deur te komen. Op bijzonder warme dagen heb ik mijn baby en wandelwagen meegenomen naar het overdekte winkelcentrum om te winkelen tijdens het wandelen. De Bebetto kinderwagen heeft vierwielbesturing en kan gemakkelijk worden verplaatst van gladde trottoirs naar ruwer terrein. U kunt de wielvergrendelingen snel aanpassen door op een knop te drukken om elk wiel aan te passen.

Persoonlijk vind ik het heerlijk om in het park te wandelen. Lokale parken hebben vaak lusvormige wandelpaden die perfect zijn om met je baby te wandelen. Met een gewicht van slechts 20 lbs is de kinderwagen lichtgewicht voor op reis en kan hij gemakkelijk met één hand worden opgevouwen. Het is ook compatibel met autostoeltjes (met de autostoeladapter, apart verkrijgbaar). Pak je wandelbenodigdheden, laad de wandelwagen in de auto en ga naar het park!

4. Beste tijd van de dag om met de baby te wandelen

In de warmere zomermaanden zijn de vroege ochtenduren ideaal om met je baby te wandelen. Maar ik heb een peuter, dus mijn dagelijkse wandeling is bedoeld om haar dutje te starten! Ik begin mijn wandeling meestal pas rond 11 uur. Dit betekent dat het buiten warm kan zijn en ik de juiste voorzorgsmaatregelen moet nemen om oververhitting te voorkomen

5. Voordelen van een baby meenemen voor een wandeling

Frisse lucht, beweging en stimulatie! Ik merk dat een dagelijkse wandeling me helpt mijn gedachten uit te werken, mijn slaap ‘s nachts verbetert en me in beweging brengt (vooral in die eerste maanden met een pasgeborene, wanneer je alleen het gevoel hebt dat je de hele dag zit.

6. Veiligheidsproblemen

Loop niet waar u zich niet prettig voelt. Kies wandelgebieden weg van autoverkeer en die goed verlicht zijn.

Overweeg om in een groep te wandelen met andere mensen.

Gebruik elke keer de remmen op de wandelwagen, zelfs als u op een vlakke ondergrond stopt. Je weet nooit of de bewegingen van de baby de wandelwagen doen rollen.

Plaats uw portemonnee of telefoon niet waar u deze kunt pakken. Een kinderwagen heeft een verborgen opbergvak achter de stoel waar ik mijn waardevolle spullen in opberg en vervolgens sluit.

Heeft u nog geen kinderwagen of babyspullen? Neem dan eens een kijkje op My BabyOutlet. Zij staan bekend om hun goedkope babyspullen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*