Tips om meubels voor binnen ook voor buiten te gebruiken

Buitenruimtes hoeven niet te worden gevuld met saaie, gewone terrasmeubelen. Vrijwel elk meubel kan buiten worden gebruikt, mits beschermd tegen de elementen. Een overdekte patio of veranda, veilig voor de zwaarste weersomstandigheden, is een geweldige plek om een ​​stijlvolle zithoek te regelen. Binnen meubilair, zoals een zetel kan ook worden gebruikt op open gazons en andere weersgevoelige gebieden, als het van tevoren goed wordt behandeld. Met slechts een klein beetje werk kunt u een nieuwe woonruimte in de buitenlucht krijgen met alle comfort van binnen.

Stap 1

Gebruik een penseel om een ​​royale laag verfafbijtmiddel op het meubilair aan te brengen. Laat de verf ongeveer 10 minuten zitten. Schraap de afwerking af met een schraper en een harde borstel. Schuur het hele oppervlak met fijn schuurpapier. Veeg af met een klevende doek. Breng een laag primer aan en laat deze drogen. Werk af met buitenverf en een laag afdichtmiddel nadat de verf droog is.

Stap 2

Gebruik een kit op kaal hout om rot en schimmel te voorkomen. Speciale kit creëert een waterdichte barrière die hout beschermt. Het kan met een kwast worden opgespoten of geverfd en droogt in ongeveer acht uur. Breng twee of meer lagen aan om ervoor te zorgen dat het hout verzegeld is.

Stap 3

Maak elke stof waterdicht of vervang deze door een veilig materiaal voor buiten. Waterproof materiaal is verkrijgbaar in veel winkels en kan gebruikt worden in de wasmachine en in de droger. Spuit een vlek werend middel op het kussen voor extra bescherming voordat u herstelt met behandelde stof.

Stap 4

Gebruik een waterdichte lak om staal, koper, hout of aluminium te beschermen. Het beschermt niet alleen tegen regen, maar ook tegen wind, zout en UV-stralen. Het afdichten van uw meubels – zelfs als het waterbestendig lijkt – kan voorkomen dat het gaat roesten, rotten, schilferen en schilferen, dus mis deze stap niet.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*