Tips voor het mooiste kunstgras!

Het begint bij de basis

Er zijn veel soorten kunstgras. Er is onderling veel verschil tussen bijvoorbeeld de lengte van de sprieten, de kleur en de zachtheid. Het beste kunstgras ziet er natuurlijk ook het meest natuurgetrouw of ‘echt’ uit. Met behulp van een specialist kun je het beste achter jouw voorkeuren wat betreft het gras komen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van TopKunstgras of bezoek een showroom. Hoewel zij jou precies kunnen vertellen wat HET beste en mooiste kunstgras is, kan jouw persoonlijke smaak natuurlijk hiervan verschillen. Staar je dus ook niet blind en bekijk goed verschillende opties.

Het is goed om er bij stil te staan dat kunstgras een investering in je tuin is. Een mooier soort gras is dan ook wat duurder. Tegelijkertijd is kunstgras niet veel duurder dan echt gras of het vullen van je tuin met diverse planten. Ook bespaar je veel kosten met kunstgras op het gebied van water en pesticiden.

Het leggen van het kunstgras

Heb jij jouw mooiste gras gekozen? Je kunt er voor kiezen om je kunstgras zelf te leggen, maar het is toch aan te raden om voor het mooiste resultaat het gras te laten leggen door de specialist. Niet alleen is dat makkelijk en snel, zo weet je dan in ieder geval zeker dat jouw gras er het beste bij wordt gelegd.

Onderhoud van jouw kunstgras

Kunstgras vereist weinig onderhoud, wat ook een reden is dat veel mensen er voor kiezen in hun tuin. Het is belangrijk dat blaadjes, takjes en vuil regelmatig worden verwijderd van het kunstgras. Als er wordt gelopen over het kunstgras of als er op wordt gespeeld door kinderen of dieren is het wel belangrijk om het gras af en toe omhoog te borstelen. Verder kan het zo zijn dat kunstgras na een paar jaar opnieuw met zand ingestrooid moet worden zodat het goed blijft liggen. Dit is ook een service die je kunt laten doen. Al met al is kunstgras dus makkelijk bij te houden. Als je voor een goed kunstgras gaat, ligt jouw kunstgras er eigenlijk altijd als mooiste bij!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*