Tuin voorbereiden op de feestdagen

Ben je je huis en interieur al aan het voorbereiden voor de feestdagen? Een kerstboom, kerstverlichting, warme dekens en warme chocolademelk? Hoe leuk als je de tuin meeneemt en ook een update geeft voor de feestdagen. Daar kunnen de kinderen mooi bij helpen en zo kunnen jullie samen in de kerstsfeer komen.

Kerstlampjes in de bomen

Mist jullie huis nog een kerstboom? Begin een nieuwe traditie door samen met de kids een kerstboom uit te zoeken én om te zagen. Ja, dit kan in Nederland! Net alsof je in een film speelt. Op deze manier hebben jullie de mooiste en meest bijzondere kerstboom voor in huis. Eenmaal thuis kunnen jullie de boom versieren met lichtjes en kerstornamenten. Hebben jullie een tuin met een aantal bomen erin? Waarom versieren jullie deze ook niet? Hang kerstlampjes in de bomen die buiten staan zodat het huis er van buitenaf ook gezellig uit ziet.

Versier de trampolines met lichtjes

Trampolinespringen kun je ook in de winter, dus waarom versier je ook niet de trampoline. Zo kun je wanneer het donker is toch zien waar je springt. Hebben jullie geen trampoline maar zijn je kinderen wel dolenthousiast over trampoline springen? Verras je kinderen deze feestdagen met een trampoline in de tuin. Bij Etan Trampolines heb je de keuze uit veel verschillende trampolines in alle vormen en maten. Zoals de gloednieuwe Etan hi Flyer, een trampoline die ideaal is voor de startende trampoline springer. Voor de gevorderde gebruiker is er de gelijkvloerse trampoline van Europese kwaliteit: de Etan Premium. Deze flatground trampoline is extra veilig doordat hij is ingegraven en geen veiligheidsnet nodig heeft. Wil je liever een trampoline kopen met veiligheidsnet of een opstaande trampoline? Etan heeft het allemaal!

Warmte in de kou

Met al die dagen binnen, is het ook lekker als je even in de tuin kunt staan. Zet de vuurkorf aan en haal dekens tevoorschijn. Zo zitten jullie er toch warm bij en de kinderen kunnen ondertussen trampolinespringen en marshmallows roosteren. Maak van tevoren, de tuin aan kant door bladeren op te vegen en de trampoline een schoonmaakbeurt te geven. Optimaal genieten tijdens de feestdagen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*