Tuinieren met een baby

Tuinieren met een baby is mogelijk en kan zelfs leuk zijn als uw kind een paar maanden oud is. Volg gewoon een aantal gezond verstandige maatregelen en maak het een geweldige ervaring voor jullie beiden. Neem redelijke voorzorgsmaatregelen bij het toelaten van baby’s in de tuin.

Neem een ​​baby alleen mee naar de tuin als hij oud genoeg is om te zitten, kruipen en / of omhoog te trekken. Zoek een stevige, lichtgewicht box voor een schaduwrijke plek bij de tuin. Wees realistisch over hoe lang de baby zich zal vermaken met een paar speeltjes en de buitenervaring. Het lijkt voor de meeste mensen vanzelfsprekend, maar je mag de baby niet op het heetst van de dag meenemen.

Zowel moeder als baby moeten binnen blijven tijdens warme, zonnige tijden van de dag, vooral ’s middags in de zomer, tenzij je in een schaduwrijke omgeving bent. Laat de baby niet te lang in de zon liggen, of helemaal niet, en als je dat doet, is het een goed idee om de juiste zonnebrandcrème aan te brengen. Breng een babyveilig insectenwerend middel aan, of beter nog, onthoud je van buiten zijn wanneer insecten, zoals muggen, het meest actief zijn – zoals later op de dag. Oudere kinderen kunnen helpen om de baby bezig te houden, net als uw huisdieren. Maak, indien mogelijk, tijd in de tuin om buiten een leuke tijd met het gezin door te brengen. Verwacht niet dat je met een baby in de tuin werkt, maar gebruik deze tijd liever voor kleine taken zoals het oogsten van groenten, het snijden van bloemen of gewoon zitten / spelen in de tuin.

Andere tips voor tuinieren met een baby

Als je baby nog een baby is wanneer het tuinseizoen begint, profiteer dan van een draagzak baby terwijl je buiten aan het werk bent. Hierbij heb je jouw handen vrij om in de tuin te werken.

Gebruik een babysitter voor die uitstapjes naar het tuincentrum, waar je zakken aarde sleept en je concentreert op het kopen van zaden en planten. Het kan gevaarlijk zijn om uw baby zelfs voor een korte tijd in een hete auto achter te laten terwijl u hem met benodigdheden laadt. Als uw tuinplek niet in de buurt van het huis is, is dit een goed moment om wat dichter bij huis te gaan tuinieren. Zorg voor ingemaakte bloemen en groenten op de veranda en verplaats ze vervolgens naar een nabijgelegen zonnige plek of wat dan ook werkt in uw lay-out. U kunt ook een babyfoon voor korte tijd mee naar buiten nemen. Tuinieren met een baby is beheersbaar en zou leuk moeten zijn voor alle betrokkenen. Veiligheid heeft topprioriteit. Naarmate het kind groter wordt, zult u blij zijn dat ze gewend zijn aan het tuinieren. Naarmate ze wat ouder worden, kun je ze een eigen tuinplekje geven, omdat je weet dat ze willen helpen. En ze zullen blij zijn dat ze deze vaardigheden al op jonge leeftijd hebben geleerd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*