Tuininspiratie voor de herfst

Hoewel de zomer nog lang niet voorbij is, is het toch leuk om alvast naar de trends van aankomend seizoen te kijken. Met een paar simpele aanpassingen zorg jij ervoor dat je zomerse tuin een prachtige herfst look krijgt. Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet.

Kussens en dekens

Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief: kussens en dekens. Je kunt extra lang van de nazomer- en beginnende herfstavonden genieten terwijl je lekker warm ingepakt bent. Kies voor mooie patronen en warme kleuren, zoals okergeel en roest. Wil je ze wat extra’s geven? Je kunt er dan voor kiezen om ze te versieren met kralen of bedels. Betaalbarekralen is een groothandel sieraden en accessoires met een ruim aanbod aan items om jouw kussens en dekens te versieren. 

Rattan tuinmeubels

Kies voor een rattan tuinset voor een extra warm gevoel. Het natuurlijke materiaal heeft een mooie zomerse uitstraling. Zo lijkt het net alsof je het hele jaar door op vakantie bent. Dikke zitkussens zorgen ervoor dat je heerlijk zit. Combineer rattan met macramé of gehaakte accessoires. Gebruik jute of raffia voor je macramé items, zodat deze na een regenbuitje ook mooi blijven.

Kaarsen

Niets is warmer en gezelliger dan een goed stel kaarsen. Wanneer de dagen weer korter worden en het eerder donker wordt, is het zo gezellig om ‘s avonds met elkaar in het warme licht te zitten. Als het waait, kun je ervoor kiezen om je kaarsen in een prachtige lantaarn te zetten. Fakkels en olielampen zijn ook een optie voor in het winderige Nederland. 

Met deze tips zorg je ervoor dat jij extra lang van de (na)zomer kunt genieten en dat je er daarna nog steeds lekker warmpjes bij zit. Welke trend is jouw favoriet?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*