Tuinkussens geheel op maat laten maken

Tuinkussens geheel op maat laten maken

Je het een mooie bank in elkaar gezet of gekocht. Hij staat lekker te pronken in de tuin en op dat moment zie je dat je kussens niet bij je bank passen. Foutje! Vandaar deze tips voor het kiezen van je tuinkussen op je bank. Na deze tips weet je precies welke kussens je nodig hebt.

 

De vorm en de kwaliteit

De eerste vraag die je jezelf af moet vragen voordat je gaat kiezen welk tuinkussen je neemt is het handig om te kijken of je actief in de bank wilt zitten of wilt relaxen.

 

Een aantal mogelijkheden

  • De standaard zithoogte (40-45 cm) met lekkere zitkussens die goed zijn voor actief zitten. Hiervoor heb je kussens nodig die niet te dik zijn en comfortabel zitten.
  • De standaard zithoogte (40-45 cm) met een wat hardere kwaliteit en kortere zitting. Dit is voor het actief zitten voor wanneer je niet in slaap wilt vallen op je bank.
  • De lage zithoogte (35 cm) met een diepe zitting. Hierbij zitten zachte en dikke zitkussens voor het lekker hangen in de loungebank.

Hier wordt alleen nog gekeken naar de zitkussens en niet naar de rugkussens.

 

Welke vorm rugkussens?

De rugleuning van je bank bepaalt onder andere het zitcomfort. Je zult er dus vast wel over na hebben gedacht hoe je het meest comfortabel kunt zitten/hangen/liggen.

De rugleuningen kunnen in een hoek van 90 graden worden gemaakt of in een grotere hoek zodat je meer naar achteren kunt leunen. Je hebt verschillende soorten rugkussens. Ga je voor een comfortabele rugkussen of ga je juist voor het rugkussen dat de vorm heeft van een parallellogram (vierhoek met twee evenwijdige zijden en twee schuine).

Op www.tuinkussengigant.nl vind je alle soorten rugkussens en zitkussens zodat je optimaal kunt genieten van je bank thuis. Daarnaast kun je hier speciale tuinkussens op maat laten maken, geheel naar wens!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*