Vakantiegevoel in eigen land

Het blijft onzeker of dat we deze zomer naar het buitenland op vakantie kunnen. We hadden allemaal graag samen het vliegtuig in gestapt of met de auto op pad gegaan voor een roadtrip. Toch moeten we er het beste van maken. Je hebt je eigen vakantieplezier zelf in de hand, of je nu naar het buitenland vertrekt of lekker in eigen land blijft rondhangen. Gelukkig is er in Nederland genoeg te zien of te doen, lees maar eens verder!

Roadtrip door Nederland

Oh, Nederland is zo mooi, maar bijna niemand neemt de tijd om ons land werkelijk de waarderen. We hebben allemaal wel eens een bezoek gebracht aan Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar er zijn genoeg kleinere steden om in rond te dwalen. Denk eens aan Haarlem, Dordrecht, Gouda, Breda, Zierikzee of Zutphen. Genoeg keuze!

De natuur in

Wanneer we in het buitenland zijn, worden we allemaal wild van UNESCO-werelderfgoed. Maar wist je dat we dit ook in Nederland hebben? Onze eigen Waddeneilanden staan er niet voor niets op. Ga eilandhoppen en ontdek de charme van de verschillende eilanden. Pak je zonnebrand in van de Australiangoldshop, want ook hier vind je prachtige stranden. Wil je liever de andere kant op? Geniet dan van de Bourgondische sfeer in Limburg. Het is ideaal voor een actieve fiets- of wandelvakantie, maar je kunt ook tot rust komen. Door het Limburgse dialect voelt het toch alsof je in het buitenland bent.

Vakantiegevoel in eigen tuin

Lekker thuisblijven, genieten van de rust en je eigen spulletjes bij de hand, ook daar is niets mis mee. Aangezien je niet op een dure vakantie gaat, heb je misschien wel wat budget over voor een jacuzzi of zwembad. Ook al is hij maar opblaasbaar, dat is toch heerlijk! Smeer jezelf in met zonnebrand met bronzer en geniet van de warme zon. Met die bruinen benen zal niemand ooit weten dat je niet op vakantie bent geweest!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*