Vier Moederdag in de tuin

Moederdag valt altijd in een mooie periode van het jaar, de lente. In de lente groeit en bloeit alles in de tuin weer op. Een mooiere periode om in de tuin te verblijven is bijna niet te bedenken. Alle reden om moederdag in de tuin te vieren met de familie. Nodig je moeder uit samen met de rest van de familie waarmee je Moederdag gezamenlijk wilt vieren.

Wat moet je hierbij niet vergeten?

Vier je moederdag in de tuin en komen er naast moeder ook andere familieleden op visite? Zorg dan in ieder geval voor voldoende zit en sta gelegenheid. Een paar klapstoeltjes zijn gemakkelijk neer te zetten en een of twee statafels heb je ook zo uit de schuur gehaald. Nu komt het interessante deel: hoe bepaal je de sfeer? Je kunt de sfeer van deze feestdag natuurlijk beïnvloeden met versieringen of kleurrijke details. Dat is heel gezellig, maar bedenk je wel dat Moederdag toch een ander soort feestdag is als bijvoorbeeld een verjaardag. Bij een verjaardag passen slingers en ballonnen, bij moederdag is dat iets minder gebruikelijk. Maar let op! We bevinden ons in de tuin. Dan kunnen we toch beter de kleuren van de tuin het sfeerbeeld laten bepalen? Weg met al die feestelijke slingers, richt de tafel en stoelen liever op het bloemrijke perk of die prachtige boom. Ervaar hoe de gasten (en zeker je moeder!) genieten van al het moois dat de tuin te bieden heeft. Een vrolijke moederdag is aanstaande.

Een origineel moederdag cadeau bedenken

Moeder hoopt en rekent uiteraard op een origineel moederdag cadeau. Wat kun je dan het beste cadeau geven? Dit is volledig afhankelijk van de persoon die je moeder is. Avontuurlijke moeders houden van belevenissen, huiselijke moeders van een mooie interieuraccessoire, gezellige moeders maak je blij met een moederdag cadeau pakket vol spulletjes, terwijl tuinierende moeders natuurlijk altijd blij zijn met een mooie plant. Mogelijkheden genoeg en ook online zijn de mogelijkheden om een origineel moederdag cadeau te kopen heel divers. Begin op tijd met shoppen om op moederdag niet met lege handen te staan.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*