Waar moet je op letten bij het kopen van een bladblazer?

nieuwe tuin

We naderen de korstte dag van het jaar. Dat betekent dat we midden in de winter zitten, de bladeren van de bomen afvallen en dat het kouder gaat worden. Het blad op de weg of in de tuin kan erg vervelend zijn. Het gras kan hierdoor stikken en het kan glad worden op de weg. Een bladblazer komt dus zeker van pas. Ben je van plan een bladblazer te gaan kopen? Lees hier waar je op moet letten bij het kopen van een bladblazer.

Afhankelijk van de situatie

Heb je een tuin met een heg en bomen of alleen een tuin met lage beplanting? In elke situatie heb je te maken met bladresten. Wanneer je een doorsnee tuin hebt, is een hand gedragen bladblazer voldoende.

Bij een langdurig gebruik van een bladblazer is een rug-gedragen bladblazer een betere keuze. Je draagt het zwaarste deel van de bladblazer op je rug en de blazer in je hand. Hierdoor voorkom je dat het te zwaar wordt. Wil je direct het blad verzamelen? Dan is een blad zuiger of een bladblazer met zuigfunctie handig. Een bladzuiger kan ook functioneren als bladblazer. De bladzuiger kunnen zowel aangedreven worden met benzine of met elektriciteit.

Zorg ervoor dat het blad op een hoop ligt of meerdere hopen. Hierdoor kan je snel de hopen opzuigen en verplaatsen naar een gft-container.

Bladblazer kopen?

Binnenkort een bladblazer kopen? Kijk op de tuinmachineshop.nl voor een ruim aanbod aan bladblazers. Van een accubladblazer waarmee je veel bewegingsruimte hebt tot een benzine aangedreven bladblazer die zeer krachtig is, waardoor je een klus snel geklaard hebt. Natuurlijk is iedere tuin en iedere situatie anders. Kom je er niet uit? Kijk op de website detuinmachineshop.nl en neem contact op met de klantenservice.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*