Waarom is een zwembadoverkapping noodzakelijk?

Hoe verken je Ibiza het beste?

Veel mensen in Nederland vinden het heerlijk om een zwembadje op te zetten voor in de zomer. Zo kun je even lekker afkoelen als er hoge temperaturen aanwezig zijn in de zomer. Echter koelen deze buitenzwembaden ook behoorlijk af s’nachts, waardoor deze overdag ook behoorlijk koud zijn. Maar wat kun je nu doen om jouw zwembad op temperatuur te houden?

In dit geval adviseren wij om een zwembadoverkapping te kopen. Dit is een soort tent die je in de avond over jouw zwembad kunt klappen, waardoor de warmte beter bewaard blijft. Hierdoor kun jij overdag lekker zwemmen in een zwembad met een aangename temperatuur. Bij Sunnytent vind je de overkappingen van een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Waardoor jij optimaal van jouw zwembad kunt genieten.

Diverse voordelen van een zwembadoverkapping

Niet alleen blijft de warmte beter bewaard binnen een zwembadtent of overkapping. Er zijn nog andere voordelen die jij benut bij het installeren van de overkapping. Doordat er een tent over het zwembad heen staat, komt er ook minder blad, vuil en viezigheid in het zwembad terecht. Een mooi pluspunt, want dan hoef jij minder tijd te besteden aan de onderhoud van jouw zwembad! Ook kun je door de Sunnytent een langere periode van het zwembad genieten. Het bad blijft langer op temperatuur, waardoor je er ook in de nazomer van gebruik kunt maken. De temperatuur van het water in het zwembad ligt gemiddeld namelijk 5 tot 7 graden hoge met een overkapping, dan zonder een overkapping. Dit is een behoorlijk groot verschil, waardoor je ook in de ‘minder mooie maanden’ kunt genieten van een zwembad op een mooie temperatuur. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Sunnytent.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*