Waarom je een Liebherr koelkast moet kopen

Als koel- en vriesspecialist, met productie in Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije en Maleisië, ontwikkelt Liebherr al meer dan 60 jaar consequent innovatieve en overtuigende productoplossingen. De ingenieurs zijn echte specialisten in koelen, vriezen en versheid. Deze passie en ervaring zijn terug te vinden in al de producten van Liebherr. In Europa is Liebherr een van de grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten waarbij de klanten heel erg merktrouw zijn.  

Kwalitatief hoogwaardig 

Betrouwbaarheid van alle producten is bij Liebherr gegarandeert. Ze gebruiken namelijk bij de productie van apparaten alleen de allerbeste kwaliteitsmaterialen en componenten. Elk apparaat wordt tijdens de fabricage intensief getest om een perfecte kwaliteit en functionaliteit te garanderen. Liebherr is toegewijd aan de voortdurende ontwikkeling van innovatieve technologie en de optimalisatie van alle onderdelen van een koelkast. Hierbij wordt gefocust op nauwgezet vakmanschap tot in elk detail. De authentieke Liebherr-reserveonderdelen staan bekend om hun betrouwbare kwaliteit en kunnen vaak tot 10 jaar na de aankoop van een koelkast gelevert worden. Sommige onderdelen zijn veel langer leverbaar, het doel hiervan is dat iedereen jarenlang van een Liebherr-koelkast kan genieten. De klantenservice en partners van Liebherrr garanderen een optimale ondersteuning voor alle koelkasten. Als premiumfabrikant zien ze service als plicht.  

Tijdloos ontwerp 

Door hoogwaardige materialen en klassieke vormen te combineren, voldoen alle koelkasten en diepvriezers aan de hoogste ontwerpcriteria. Het ontwerp van de koelkasten combineert de hoogste kwaliteit roestvrij staal, nauwkeurige elektronische bedieningselementen en uitstekende functies om een tijdloze elegantie te produceren die altijd inspireert.  

Milieuvriendelijk  

Liebherr gebruikt altijd componenten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat de koelkasten betrouwbaar zijn en de allerbeste energie-efficiëntie bieden. Alle kunststoffen die bij de productie worden gebruikt, zijn gelabeld voor optimale recycling en alle productieprocessen zijn erop gericht om hulpbronnen efficiënt te gebruiken. De Europese productielocaties van Liebherr zijn gecertificeerd volgens de internationale milieumanagementnorm ISO 14001. Door deze milieuvriendelijke bedrijfsvoering kan je met een schoon geweten een Liebherr koelkast kopen

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*