Wat heb jij nodig in jouw tuin?

Je hebt eindelijk een tuin die je al heel graag wilde, maar nu vraag jij je dan af wat jij allemaal in je tuin gaat zetten. Hele goede vraag, want je had er eerder niet over na hoeven denken, omdat je een balkon had of helemaal geen lekker buitenplekje in de zon. Dus wat zou jij kunnen kopen voor jouw tuin? Ga sowieso eens een Intratuin binnen om wat inspiratie op te doen en kijk ook eens op het internet. Je zou zomaar eens je hele exterieur in één plaatje kunnen vinden.

Tafels en stoelen voor buiten

Om lekker buiten te kunnen zitten, is het wel handig om wat tafels en stoelen te hebben. Dan kan jij jouw vrienden en familie ontvangen en lekker aan de tafel zetten met wat hapjes én drankjes. Maak het gezellig met leuke en kekke kleuren die bij jouw bloemen en planten passen. Je kan ook voor verschillende kleuren kiezen of print. Het is maar net wat jij wilt en wat jij mooi vindt. Je kan ook denken aan een loungeset met een sofa bijvoorbeeld. Zorg er dan wel voor dat het buiten kan staan en niet dat je een sofa koopt en die niet bestendig is tegen het weer. Dat zou zonde zijn en kan je weer iets nieuws gaan kopen.

Bloemenbak en potten

Een tuin kan geen tuin zijn als er geen leuke bloemen en planten in de tuin staan. Wat mooie kleurtjes in de tuin en heel veel groen, zodat het ook echt op een tuin lijkt. Je kan kiezen voor mooie tulpen, magrietjes, rozen of andere mooie bloemen. Als je iets tegen een muur of wand wilt, kan je een klimop plaatsen. Dan breekt het een beetje en maak je het meteen een stuk gezelliger.

Tuinaccessoires

Je kan de tuin ook met vele leuke accessoires aankleden. Denk dan bijvoorbeeld aan leuke sierkussens die wel tegen een regenbuitje kunnen of misschien een leuk bijzettafeltje waar je hapjes en drankjes op kan plaatsen. Je kan ook denken aan bijvoorbeeld een leuke poef die je buiten kan neerzetten wanneer het lekker weer is.

Zo krijg je al een beetje inspiratie voor in jouw tuin.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*