Wat kun je nog toevoegen aan je tuin?

Veel mensen beschikken over een eigen tuin, van klein naar groot en in alle vormen. Sommige tuinen zijn juist heel compleet waar andere juist nog kaal zijn. Daar kunnen vaak veel veranderingen nog aan gedaan worden. Het is namelijk wel belangrijk om een fijne en mooie tuin te hebben. In dit blog lees je meer over eventuele toevoegingen voor in uw tuin. 

Planten

Uiteraard kun je bijna niet genoeg planten in je tuin hebben, er zijn slechts een paar uitzonderingen waar mensen veel te veel planten in hun tuin hebben. Dit is dan ook weer niet mooi dus je moet er een mooi balans in vinden. Als je nog last hebt van kale plekken in je tuin en je niet weet waarmee je dat moet vullen kun je altijd kiezen voor leuke planten. Of bijvoorbeeld leuke boompjes toevoegen kan ook een hele goede optie zijn. Bijvoorbeeld een appelboom of een aardbeistruik zijn erg leuk om in je tuin te hebben. Dan hebben de vogels en jijzelf wat te eten voor als het fruit rijp is. Stel je hebt nog een stukje gras waarmee je niet weet wat je moet. Gooi het open en ga er even goed doorheen met de hark zodat je een stuk aarde overhoudt. En dan kan het leuke werk beginnen en kun je planten gaan plaatsen. Goede gaten graven en vervolgens de planten plaatsen en natuurlijk veel water blijven geven. Zo zorg je ervoor dat het flink gaat groeien en heb jij niet meer last van dat saaie stukje gras.

Overige

Natuurlijk zijn er ook genoeg andere opties die je kunt toevoegen aan je tuin, als je bijvoorbeeld wat meer privacy wilt kun je een schutting plaatsen. Daar heb je dan ook weer heel veel verschillende van. Zo heb je een hout beton schutting die je kunt plaatsen, een mooie stevige schutting waar je altijd nog planten tegenaan kunt laten groeien. Dan doe je aan de uiteinden een mooie betonpaal en dan heb je toch al gauw een stuk meer privacy. Een leuke loungeset zou ook een leuke toevoeging kunnen zijn voor je tuin als je die nog niet hebt. Dan kun je lekker in de zomer genieten van het mooie weer!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*