Werken in de tuin zo makkelijk mogelijk maken

Werkzaamheden in de tuin kunnen nog makkelijker met moderne tuingereedschappen. Er zijn veel mensen die opzien tegen werk in de tuin. Het wordt gezien als vermoeiend, zwaar en het neemt veel tijd in beslag. Maar voor bijna elke handeling is een werktuig te vinden die het makkelijker maakt. Gereedschap komt soms ook met een accu, dit is erg handig. Op deze manier heb je geen last van draden of moet het handmatig gebeuren. Modern en makkelijk tuingereedschap is ook beter voor het lichaam. Met juist gereedschap hoeft er bijvoorbeeld niet gebogen te worden of een vervelende beweging gemaakt te worden.

Het snoeien van de haag

Een werkzaamheid die mensen ervaren als zwaar, vervelend en langdurig is het snoeien van de haag. Hoe vaak het moet gebeuren hangt af van de soort haag in de tuin. De ene soort struik groeit harder of sneller dan de ander. Daarom is het belangrijk om na te denken over de keuze voor een haag of een heg. Een haag is een struik die bijgehouden moet worden en een heg kan vrij groeien. Een heg hoeft daarom een stuk minder bijgehouden te worden. Een haag of heg moet eens in de zoveel tijd bijgehouden worden. De meeste mensen vinden dit handmatig erg onhandig en het duurt lang. Tegenwoordig wordt daarom steeds vaker gekozen voor een accu snoeizaag zoals de stihl gta 26.

Accu snoeizaag

Het handige van een machine op accu is dat je niet meer afhankelijk bent van een draad. De accu kan, wanneer de machine niet gebruikt wordt, worden opgeladen en daarna direct gebruikt worden. De accu aangedreven machines werken uiteraard sneller en makkelijker dan het handmatig uitvoeren van de handeling. Bij het bijhouden van de haag of heg geldt dit vooral. Vooral in grote tuinen kan een accu snoeizaag hier bij helpen. Snoeizagen zijn verkrijgbaar bij verschillende websites. Zoeken op bijvoorbeeld detuinmachineshop.nl/ op google, dit geeft veel opties.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*