Zo krijg je de mooiste kerstverlichting van de buurt

Zo krijg je de mooiste kerstverlichting van de buurt

Herken je dat? Rond december maak je een wandeling, subtiel gluur je bij verschillende huizen naar binnen. Altijd leuk om te zien hoe iemand anders het huis heeft ingericht. Maar wat valt vooral op? De kerstboom! De ene boom komt tot aan het plafond, en hangt vol met knalrode ballen. De ander is wat kleiner en is subtiel versierd met zilveren ornamenten. Maar het allerleukste aan alle kerstbomen is toch wel de Kerstboomverlichting.

Kleuren

Kerstverlichting heb je in onwijs veel soorten en maten. Naast al die soorten en maten komen er ook nog eens veel kleursoorten bij. Je kunt kiezen voor witlicht, warm wit licht of een beetje geel licht. Naast al deze opties voor wit licht, kun je ook nog eens kiezen voor een snoer met blauwe lampjes. Of toch liever rood? Of maak je het helemaal bont en ga je voor een bonte verzameling van rood, groen, blauw en geel? De kleuren kunnen je boom en uitstraling sterk bepalen. Kies dus verstandig. Ook het snoer heeft nog een bepaalde kleur. Wil je dat het snoer niet opvalt? Kies dan voor een donkergroen snoer, dan valt het snoer mooi weg in de boom. Een wit snoer zal juist contrasteren met je mooie groene dennenboom. Kijk voor een breed assortiment aan snoeren op Gardentoday.nl.

Brandveiligheid

Niet alleen het uiterlijk van lampjes zijn belangrijk. Kerstbomen zijn heel erg gezellig, maar ook een van de grootste oorzaken van woningbranden in december. Zorg daarom dat je een goed lichtsnoer koopt bij een betrouwbare winkel. Het is beter om hier niet te zuinig in te zijn, want een te goedkoop snoer kan geen veilig snoer zijn. En als je eenmaal brandschade hebt ben je veel meer geld kwijt dan aan een goed snoer. Daarnaast is het natuurlijk ook een veel fijner idee om een snoer te hebben waarvan je niet constant bang hoeft te zijn dat het in de brand vliegt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*