Zomer in de tuin

De zomer komt eraan en daar worden we allemaal blij van. Toch is het fijn om in de schaduw te kunnen zitten in je tuin, zeker als het echt hartje zomer wordt. Dan kan de zon zelfs in Nederland iets te warm worden. Bovendien wil je je eten en drinken ook niet volop in de zon hebben staan. Dan is een tuinparasol wel zo handig. Je kunt altijd zon behouden in je tuin, maar er ook voor kiezen om schaduwplekken te creëren in je tuin. Doe dat bijvoorbeeld met de Fratello parasol. Een bijzondere en praktische parasol. 

Kantelt met de zon mee

De Fratello parasol is 3 bij 3 meter. Hij kan kantelen en draaien, waardoor je altijd de perfecte schaduwhoek kunt realiseren. Bovendien kantelt de parasol met de zon mee. Als de zon dus draait, draait ook het doek, waardoor de schaduw blijft. De Fratello parasol kan 360 graden om de buitenas draaien. Daarnaast draait hij naar de zijkant of achterkant tot 45 graden. Bovendien is het wel zo handig dat de Fratello parasol staat op een paal die niet in het midden van de parasol zit. Zo houd je meer dan voldoende ruimte in je tuin over. 

Als je minder ruimte hebt

Niet iedereen heeft een tuin waar een parasol van 3 bij 3 praktisch is. Als je een kleinere tuin hebt, dan wil je een kleinere parasol. Gelukkig zijn daar ook meer dan genoeg opties voor. De Fratello is ook goed te gebruiken voor horecatoepassingen op kleinere terrasjes. Via de site in de link hierboven kun je meer dan genoeg parasols bekijken van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor kleinere tuinen en grotere tuinen en voor in de horeca. Neem dus gerust een kijkje en vind de perfecte parasol voor deze zomer in jouw tuin. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*